Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een te kort aan katalase uiteindelijk resulteert in grijs haar. Absonutrix Anti Grijs combineert katalase met andere belangrijke voedingsttoffen zoals foliumzuur en biotine om de haargroei te bevorderen en grijs haar te stoppen. De voordelen van de capsules zijn:

– Voorkomt grijze haren
– Brengt de oude kleur terug aan de haren die grijs zijn geworden
– Bevat ook haargroei stimulerende ingrediënten

Hoe werkt Abosuntrix tegen grijs haar:

De kleur van het haar wordt bepaald door het pigment melanine. Melanine wordt verspreid door het midden van de haarschacht. De mate van kleuring (blond, bruin, zwart) wordt bepaald door het aantal, de grootte en de kleur van de pigment granules. De groei van het haar wordt veroorzaakt door de deling van de epitheliale cellen. Wanneer deze deling plaatsvindt, accumuleert nieuw geproduceerde melanine in de cellen en geeft de juiste kleur aan het haar terwijl het uit de follikel groeit.

Naarmate we ouder worden sterven de pigment cellen in onze haarzakjes langzaam af. Wanneer er minder pigment cellen in onze haarzakjes voorkomen, zal de melanine ook afnemen. Dit zal resulteren in een meer transparante kleur (grijs, zilver of wit) van het haar terwijl het groeit. Dit proces zal zich blijven ontwikkelen. Uiteindelijk zal er zo weinig melanine in de haarzakjes voorkomen dat het haar er helemaal grijs of zelfs wit uit zal komen te zien.

De Absonutrix tegen grijs haar helpt om melancocytes te stimuleren in het lichaam om de productie van melanine pigment te verhogen. Hierdoor zal er geen te kort aan melanine in de haarzakjes meer zijn waardoor grijs, zilver of wit haar wordt voorkomen.

Absonutrix tegen grijs haar helpt ook om de slapende of in de buurt van dode pigmentcellen te reactiveren. Hiermee helpt Absonutrix het lichaam om grijs haar te herstellen naar de oorspronkelijke haarkleur. Daarnaast levert dit product essentiële voedingsstoffen, aminozuren en mineralen om bij te dragen aan te kwaliteit en hoeveelheid van de haargroei.

De resultaten van de capsules tegen grijs haar kunnen verschillen omdat mensen op verschillende leeftijden grijs worden. Hierdoor reageert niet al het haar hetzelfde of op hetzelfde moment. Resultaten worden meestal in 4-9 maanden zichtbaar.