Deze van USBconnect voorziene Aroma diffuser van All-Pura is een pareltje voor ieders interieur! Deze van nieuwste ultrasone techniek voorziene geur diffuser is ideaal voor aromatherapie. Geniet van de geur van etherische olie en stel hierbij een van je favoriete kleuren in op de achtergrond voor een exra rustgevend gevoel. Deze diffuser is zeer compact en beschikt over een reservoir van 100ml hetgeen zeer ruim is voor een USBconnect aroma diffusers.

USB Connect Aroma diffuser:
Een USBconnect diffuser betekend dat u deze kunt aansluiten op een usb-adapter, maar ook op een power-bank of usb poort. Dat maakt het dat u deze aroma diffuser in tegenstelling tot andere diffusers op elke plek waar u maar wenst kunt inzetten. Nieuwste techniek heeft het mogelijk gemaakt om Aroma diffusers op de markt te brengen welke geschikt zijn voor USB.

Werking Aroma diffuser;
De werking is eenvoudig; voeg water toe aan het reservoir (niet meer dan max. aanduiding). Doe hier enkele etherische 100% natuurlijke olie-geur druppels naar keuze aan toe voegen. Zet het apparaat aan, en geniet van uw aroma-sessie.

Deze compacte aroma diffuser van AllPura beschikt naast een reservoir van 100ml, de nieuwste ultrasone techniek ook over en ambiance light. U kunt kiezen voor een kleur naar keuze of de kleur te laten afwisselen in tijd. Het mooie tijdloze moderne design zorgt ervoor dat deze aroma diffuser in elk interieur past. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren (zwart en wit). De diffuser kan op volle en halve stand werken. Op halve stand kan hij tot 6uur lang aroma verspreiden! Tot slot is de diffuser uitgerust met een auto-stop functie. Als de aroma diffuser leeggeraakt dan stopt deze automatisch.

Wat zit er allemaal in het pakket:
Afhankelijk van uw keuze krijgt u 1x10ml lavendel of een 6x10ml set etherische olie bestaande uit lavendel, oranjebloesem, eucalyptus, pepermunt, tree Trea, en lemon grass olie. Zo kunt u meteen aan de slag. Naast de olie wordt bij deze bol.com set een usb adapter, een schoonmaakborsteltje en een handleiding bijgevoegd.
All-Pura staat voor kwaliteit; zowel de etherische olie als ook de aroma diffuser zijn hoog gewaardeerd.
Specificaties;
Compact en modern design
<30dB geluid
Auto stop functie
Olie inclusief
Adapter inclusief

Ambiance verlichting
De diffuser is uitgerust met zeven LED Mood Lights: Lichtblauw, Donkerblauw, Rood, Mintgroen, Groen, Lime Groen en Geel. Zo kies je zelf één van je lievelingskleuren of laat je deze automatisch wisselen.

3-in-1 functionaliteit
De aroma diffuser van All-Pura heeft 3 functionaliteiten, zo kun je het apparaat uiteraard gebruiken als aroma diffuser, indien je geen oliën of andere aroma’s gebruik werkt het apparaat als een reguliere luchtbevochtiger en tevens is het apparaat middels Ambiancelight te gebruiken als nachtlamp.
Al onze producten zijn voorzien van de nodige keurmerken,

De producten in deze set worden compleet en gebruiksklaar geleverd.

Afhankelijk van keuze omvat deze set 1x10ml of 6x10ml olie

Afmeting 13x13x13cm