Aloë Vera olie
100 % natuurzuivere olie
INCI-benaming: Aloe Barbadensis Leaf Extract
Volume: 100 ml (3,4 oz)

Land van herkomst: Brazilië

Werkingseigenschappen:
Wekrt bevochtigend, hydraterend, genezend en toniserend. Een natuurlijke Aloë Vera olie bevochtigd goed en verhelpt snel de droogheid van de huid, die door zonverbranding of ruwheid veroorzaakt wordt. Verlicht de stroefheid van de huid en regenereert elasticiteit. Verhelpt jeukende huid na een insectenbeten en allergieën. Een perfect middel voor verzorging van de haren en de hoofdhuid. Geurneutraal.

Gebruik: Als een virus dodend en antibacterieel middel en tegen bescherming van infecties; als een antioxidant en bevochtigend middel, dat het verouderingsproces vertraagt, als vermindering van rimpels door het stimuleren van de synthese van collageen- en elastine vezels; als een anti-inflammatoir middel bij eczeem en acne; voor haar- en hoofdhuidverzorging.

Vegan – Geen toevoegingen – Geen conserveringsmiddelen – Glutenvrij – Niet op dieren getest – van AROMATIKA.

Gedetailleerde informatie kan worden verkregen door gebruik te maken van speciale boeken over cosmetica en aromatherapie.

Houdbaarheid: 12 maanden

Opslagomstandigheden: Bewaar gesloten onder een temperatuur niet hoger dan + 25 ° C op een plaats die niet toegankelijk is voor kinderen. Bescherm tegen direct zonlicht.

Voorzorgsmaatregelen: Alleen voor extern gebruik. Moet individueel getest worden. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk gronding met veel water uitspoelen. Buiten het bereik van kinderen houden.