In te zetten bij o.a. afsluiting, stervensproces, spiegelen, angst, acceptatie, loslaten, verdriet, binding, trauma

Anaflora Transition ondersteunt het oude of zieke dier of mens die in zijn laatste levensfase zit. Zorgt voor berusting en neemt de angst weg voor het overgaan. Samen innemen geeft steun en verlichting onder elkaar.

Anaflora Remedies voor Dieren en hun mensen zijn vrij nieuw in Nederland. Ze zijn samengesteld en gemaakt door Sharon Callahan en haar dieren. Een bijzondere vrouw met bijzondere gaven. Zij heeft meer dan 200 enkelvoudige remedies ontwikkeld speciaal voor dieren en zelfs dierspecifieke remedies ontwikkeld dus speciaal voor paar, kat, hond etc. Door het grote assortiment kun je zeer specifiek een gevoel, emotie c.q. gedrag maar ook gezondheidsprobleem aanpakken.
“Formules”: kant en klare Anaflora bloesemremedies
Anaflora heeft een groot aantal kant en klare formules ontwikkeld die als eerste-hulpmiddel ingezet kunnen worden. U kunt op basis van de beschrijving zelf uitzoeken en bepalen welke u in zou willen zetten voor u dier of uzelf. De formules hebben een zeer positieve invloed op lichaam en geest van het dier maar ook de mens waar het dier bij hoort als deze de Anaflora ook mee innemen. Anaflora remedies kunnen namelijk samen met het dier ingenomen worden (dit hoeft echter niet perse) zodat het effect nog sterker wordt.
Vind je het moeilijk om de juiste Anaflora formule uit te zoeken omdat er meerdere van toepassing zijn? Geen probleem, je kunt ook 2 verschillende formules inzetten en dan één week de ene en de andere week de andere remedie aan je dier geven (of zelf innemen).
Op maat gemaakte bloesemremedies, speciaal voor uw dier (en/of uzelf!)
Kunt u niet goed bepalen welke kant en klare formule u zelf zou moeten inzetten of wilt u een nog gerichtere aanpak voor uw dier dan kunt u een op maat gemaakte Anaflora remedie voor het specifieke individu (dier of mens) ontvangen. Daarvoor stuurt u een email met informatie en foto van het dier via de website animalspirit.nl en via intuïtief contact wordt de remedie bepaald.