Deze Anti-cellulitis gel is een combinatie van koffie-extract, kaneel, rozemarijn en klimop welke zijn opgenomen in de gelstructuur. Hier een overzicht van de werkzame stoffen in deze anti-cellulitis gel:

Kaneel; stimuleert een goede bloedcirculatie en zorgt ook voor de eliminatie van de giftige stoffen die zich normaal zouden opstapelen en voor cellulite zouden zorgen.

Rozemarijn; is een goede natuurlijke toner voor de huid, ideaal om de elasticiteit te behouden en verslapping te voorkomen.

Koffie-extract; verstevigd de huidelasticiteit en strijd tegen cellulitis.

Klimop; doet het natuurlijke proces van lipolyse en dat is wat je nodig hebt om cellulitis te bestrijden.

Om dit allemaal nog effectiever te maken, is het nodig om veel water te drinken (1 liter per 25 kg lichaamsgewicht), om het verwijderingsproces van giftige stoffen uit je lichaam te versnellen.

De meest effectieve methode om cellulitis af te breken, die op lange termijn de beste resultaten geeft, is massage en dagelijkse behandeling van de door cellulitis aangetaste gebieden. Naast het corrigeren van eetgewoonten en levensstijl, is effectieve behandeling van cellulitis één van de belangrijkste stappen voor volledige verwijdering van cellulitis.

Het beste in combinatie met de anti-cellulitis massagezeep.