Onverzorgde tanden, we krijgen er al de kriebels van als we eraan denken. Wist je dat slijtage door tandenknarsen zorgt voor kaakgewrichtsklachten en hoofdpijn? En dat jij dat kan voorkomen? De oplossing: een anti tandenknars bitje. Met een tandenknarsen bitje geef jij je tanden en lichaam de rust die het verdient.

Dentalcare+
Een gezond en verzorgd gebit wil iedereen, je voorkomt hierdoor gebitsaandoeningen die flinke gevolgen hebben voor je fysieke gezondheid. Je vermindert slijtage aan je gebit enorm met een tandenknars bitje. Doordat je tanden elkaar niet beschadigen maar bescherm worden door het bitje ontstaat er geen slijtage aan je tanden.

Gebruiksvriendelijk
Het is erg handig om gebruik te maken van een tandenknars bitje. Waarom? Je beschermd je tanden met kwaliteit en het bitje sluit perfect aan op jouw gebit. Hierdoor bespaar je tijd en geld die je anders kwijt bent aan je tandarts.

Checklist
✔ Dunner en steviger dan vergelijkbare bitjes, voor extra comfort en bescherming
✔ 2 maten, geschikt voor iedere leeftijd en gebit
✔ Geur- en smaakloos
✔ Voorkomt gebitsslijtage
✔ Geen kaak- hoofdpijn meer
✔ Eenvoudig te vormen naar je gebit
✔ Hervormbaar voor langdurig comfort

Gebruikerstip: Bijt lichtjes en gebruik je tong en vingers om een goede fit te creëren. Spoel je knarsbitje na gebruik met lauw water.

Inhoud
– 2x Dental Guard in twee maten voor iedere leeftijd
– 1x Hygienische opbergdoos