De Real Deal is met zijn 20 cm lange schacht en 5,1 cm doorsnee een vibrator van lekker stevig formaat. Het is een realistisch gevormde vibrator, met een gedetailleerde eikel welke voor extra stimulatie zorgt tijdens het naar binnen en buiten glijden van de vibrator. Ook een realistisch detail zijn de aders welke als een verdikking over de schacht van de vibrator lopen en de verdikking in de vorm van ballen aan de onderkant.
The Real Deal is gemaakt van een stevig en vormvast ABS kunststof onthult met een laagje siliconen materiaal. Het siliconen materiaal sluit naadloos om de vibrator aan en is 100% bodysafe. Ook is het siliconen materiaal makkelijk te reinigen.
The Real Deal heeft maar liefst 10 verschillende vibratie patronen welke eenvoudig te verstellen zijn door middel van een drukknop aan de onderkant van de vibrator. Om de vibrator aan te zetten houdt je de knop een paar seconde ingedrukt en op dezelfde manier zet je de vibrator ook weer uit. Eenmaal aan kun je met een volgende druk op de knop de vibraties verstellen van zachtjes naar lekker hard vibreren, en The Real Deal vibrator heeft ook verschillende pulserende standjes.
Je kunt jezelf ook lekker onder de douche met The Real Deal vibrator verwennen want deze vibrator is spat-waterproof.