100% PURE TIJM OLIE: etherische tijm olie van CareScent is 100% puur, zonder toevoegingen of dergelijke.

10ml staat grofweg gelijk aan 250 druppels. Door deze sterke en pure olie zul je voor een aroma diffuser van 400ml 3-7 druppels nodig hebben.

Gebruik op de huid
Gebruik deze etherische olie verdund op de huid gebruikt door het zachtjes te masseren. Altijd verdunnen vóór gebruik, met een basisolie; bijvoorbeeld met kokosolie, zoete amandelolie, avocado olie, olijfolie etc. Puur gebruik op de huid kan irritaties of overgevoeligheid veroorzaken. Voor volwassenen kunt u 4 druppels etherische olie mengen met 10 ml basisolie. Voor kinderen kunt u 2 druppels etherische olie mengen voor iedere 10 ml basisolie. Het mengsel kan ook gebruikt worden in de douche door het met een washandje aan te brengen.

Aroma diffuser
Vul de aroma diffuser met schoon en lauw water. Voeg vervolgens 3-5 druppels etherische olie toe aan het water. Zet de aroma diffuser aan het vernevelen zal beginnen.

In bad
Bij gebruik in bad mengt u de etherische olie met een neutrale badolie (4 druppels etherische olie per 10 ml badolie). Niet los in het bad gebruiken; bij los gebruik in het bad zal de olie direct in contact komen te staan met de huid, dit kan leiden tot overgevoeligheid of irritaties. U kunt het mengsel ook in een bak met warm water doen en een voetenbad nemen.

Tip: Combineer diverse oliën met elkaar om een unieke geur en sfeer in huis te creëren.

Let op: We raden af om onze etherische oliën inwendig te gebruiken, u kunt het product dus niet consumeren.