De Continuity daglenzen worden geleverd per 90 stuks en zijn verkrijgbaar in de sterktes van -0,50 t/m -6,00.

Daglenzen worden steeds populairder, doordat daglenzen veel voordelen bieden. Een daglens draag je voor 1 dag en daarna gooi je deze weg. Hierdoor zijn daglenzen extra hygiënisch voor je ogen. Alle dagen draag je schone lenzen, wat dagelijks zorgt voor een prettig draagcomfort en optimaal zicht. Je hebt ook geen lenzenvloeistof meer nodig en je bent ook geen tijd meer kwijt aan het reinigen. Ook wanneer je een bril draagt zijn daglenzen ideaal. Je kunt de contactlenzen makkelijk afwisselen.

De Continuity zachte daglenzen zijn kwalitatief hoogwaardige contactlenzen. Ze zijn gemaakt van Hioxfilcon Aen hebben een hoog watergehalte van 58%. Dankzij het hoge watergehalte ervaar je dagelijks comfortabele en frisse ogen. De zachte contactlenzen voldoen aan alle wettelijke eisen en hebben een CE markering.

Belangrijkste kenmerken:
• Daglenzen zijn extra hygiënisch
• Zachte contactlenzen met sterkte
• Hoog watergehalte van 58%
• Materiaal is Hioxfilcon A

Gebruik:
Continuity daglenzen zijn makkelijk in te brengen en te dragen. Daglenzen zijn bedoeld voor 1 dag en daarna gooi je deze weg. Het is dus niet nodig is om de lenzen te reinigen en te bewaren met lenzenvloeistof.