De paraplu wandelstok is het ideale hulpmiddel voor ouderen om op regenachtige dagen toch naar buiten te kunnen. De parapluwandelstok is de combinatie van een paraplu en wandelstok in een.

Hoe werkt het?

Als u een wandeling aan het maken bent bestaat de kans dat het opeens begint te regenen. De paraplu wandelstok van StelComfort biedt hierbij een oplossing. U kunt de paraplu gemakkelijk losmaken van de wandelstok waardoor u uw wandeling ongestoort kunt voortzetten. De paraplu zit namelijk over de wandelstok heen geschoven.
U kunt zonder onderdelen los te schroeven gemakkelijk de paraplu van de wandelstok schuiven en open klappen. U houdt vervolgens een losse paraplu en wandelstok over. De wandelstok is zo gemaakt dat hij ook zonder de paraplu een groot gewicht kan dragen. Dit is mogelijk door het materiaal waarvan de paraplu wandelstok is gemaakt.
Het opnieuw bevestigen van de paraplu aan de wandelstok is even gemakkelijk als het losmaken.

Voordelen van de parapluwandelstok

Het hebben van een paraplu en wandelstok in een brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u lopen met de paraplu wandelstok zoals u dat doet met een gewone wandelstok, maar heeft u altijd een paraplu bij de hand.
De paraplu wandelstok is in hoogte verstelbaar, hierdoor is hij voor mensen van iedere lengte geschikt. De wandelstokparaplu heeft een minimale hoogte van 88 centimeter en een maximale hoogte van 93 centimeter.

Heeft u nog een vraag over de parapluwandelstok? van de parapluwandelstok.