Versterk je bekkenbodemspieren en train voor mega-orgasmes! Hoe werkt dat? Heel eenvoudig met deze progressieve kegelballen set van Eroticnoir. Draag de ballen regelmatig om je seksleven een speciale kick te geven. Bijzonder discreet voor een leuke training, waar en wanneer dan ook.

Ze zijn gemaakt van soepele, veilige siliconen. Draag de enkele bal regelmatig en geniet van extra stimulatie in het dagelijks leven. Als je er klaar voor bent, kun je naar de zwaardere ballen gaan om je bekkenbodem een goede training te geven. De enkele bal weegt 40 g en heeft een omtrek van 10,5 cm. Het heeft een diameter van ca. 2,5 cm en is daarom ideaal voor beginners.

De dubbele ballen wegen 80 g en hebben ook een omtrek van 10,5 cm. Ze hebben een insteekbare lengte van 8 cm en zijn geschikt voor gebruikers met enige ervaring. Bevochtig elke kogel met glijmiddel op waterbasis voor het inbrengen. Supergladde siliconenkorrels zijn gemakkelijk in te brengen en bevatten vrij zwenkbare binnen gewichten voor extra stimulatie.

Specificaties:

  • Top-grade medisch siliconen
  • Ideaal voor beginners maar ook geschikt voor gevorderden