F2 FullForce – Protein – Eiwit Maaltijd – 100% Hyper Anabole Maaltijdvervangende Formule

***Eiwit is de meest essentiële voedingsstof voor het menselijk lichaam, voor o.a. andere vitale functies is het tevens de bouwsteen van spierweefsel. Zonder dat worden er geen aminozuren en stikstof gelevert voor anabolisme en een positieve stikstofbalans in het lichaam, zouden we wegkwijnen en sterven!
***De enorme stress van het trainen met gewichten en andere vormen van sport activiteiten, zorgt voor een enorme belasting voor het lichaam en verhoogt dramatisch de behoefte aan kwaliteit eiwit. 100% Hyper Anabolic Protein Meal bevat AnabolPro™, een zeer hoge kwaliteit proteïne mix die alle essentiële aminozuren in de juiste verhouding levert voor een maximaal anabolisme, spieropbouw en herstel.
***Ook zijn Koolhydraten premium brandstof voor spierarbeid, recarbing spieren na de training en om katabole processen om te draaien.
***Hoe dan ook, de eiwit-koolhydraat verhouding in Protein Meals, geeft als voorkeur de meest essentiële voedingsstoffen: eiwitten! Deze verhouding en de langzame vrijzetting van de maltodextrine van onze formule maakt het een ideaal voedingssupplement om in vorm te blijven of om een topvorm te bereiken.
***Bovendien, bevat Protein Meal “SynerMax™”, een gepatenteerde mix van anabole en antikatabole voedingsstoffen zoals Creatine, Glutamine, Taurine en Arginine.

–Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement Protein Meal van F2 Full Force:
-Hoeveelheid: 1-4 porties per dag (portie is 45 gram) afhankelijk van uw doel, spiermassa en de hoeveelheid voedingstoffen die je binnen krijgt uit de reguliere voeding.
-Gebruik: neem Protein Meal als eerste ding in de ochtend en direct na de training. Het innemen tussen de maaltijden of als een maaltijdvervanger wordt ook aanbevolen, dit is afhankelijk van uw doel.

–Ingrediënten:
-Supplement info / % Dagelijkse Waarde*
-Portie grote: 45 g (2 scoop)
-Calorieën 170
-Calorieën uit vet 9
-Totaal Vet 1 g 1%
-Verzadigde vet 0 g / 0%
-Totaal koolhydraten 15 g / 5%
-Suikers 0 g
-Natrium 290 mg / 12%
-Kalium 25 mg / <1%
-Eiwit 23 g / 46%
-SynerMax™ anabool complex (creatine monohydraat, L-Glutamine, Taurine, L-Arginine) 1000 mg

–Ingrediënten Chocolade smaak: Maltodextrine, AnabolPro™ gepatenteerde anabole matrix eiwit (soja eiwit isolaat, wei eiwit concentraat), Cocoa, SynerMax™ anabole complex (creatine monohydraat, L-Glutamine, Taurine, L-Arginine), Chocolade smaakstof, Aspartaam*.
–Ingrediënten Vanille smaak: Maltodextrine, AnabolPro™ gepatenteerde anabole matrix eiwit (soja eiwit isolaat, wei eiwit concentraat), SynerMax™ anabole complex (creatine monohydraat, L-Glutamine, Taurine, L-Arginine), Vanille smaakstof, Aspartaam*.
* Fenylketonurie: bevat fenylalanine!

–Allergie info:
-Geproduceerd in een faciliteit, waar ook melk, soja, ei eiwit en pindas geproduceerd wordt.

–Waarschuwing:
-Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanger van een gevarieerd en gebalanceerde voeding. Zoals met alle training en voedingsprogramma’s, raadpleeg eerst uw huisarts.
-Buiten bereik van kinderen houden, na openen goed sluiten, niet blootstellen aan zonlicht, droog en koel bewaren, de aangegeven dosering niet overschrijden.
-Verpakking: leverbaar zak van 1000 g (22 porties) of 3000 g (66 porties)
-Smaken: chocolade en vanille