[Exquisite & Portable] : Het ergonomische, kiezelvormige ontwerp geeft een goed gevoel. De kleine handwarmer is licht en draagbaar en kan zowel in uw hand als in uw zak worden gedragen. Een noodzaak voor kinderen en volwassenen voor de koude winter.
[Verbeterde verwarming & langere duur]: gemaakt van twee verbeterde verwarmers aan beide zijden, is de bedrijfstijd van de elektrische handverwarming tot 8 uur langer. Perfect om te wandelen, joggen, vissen, wandelen, skiën en voor alle buitenactiviteiten.

[Snelle opwarming & 3 niveaus]: Als u slechts 3 seconden ingedrukt houdt (rood lampje aan), kunt u de warmere handen overdragen naar uw handpalmen. En 3 niveau-instellingen voor verschillende omstandigheden, kies de handige modus die u wilt. Lage temperatuur 38 ~ 42 ° C, gemiddelde temperatuur 48 ~ 52 ° C, hoge temperatuur 58 ~ 62 ° C.

[Herbruikbaar en milieuvriendelijk]: in vergelijking met de traditionele wegwerp-handwarmer kan de elektrische handwarmer voor een onbeperkte tijd worden opgeladen met een USB-kabel. Ondertussen zorgen de metalen materialen en het delicate vakmanschap voor een lange levensduur. Waardig om je leven te verbeteren en de aarde te beschermen.

[2 in 1-ontwerp]: 5200 mAh-capaciteit is groot genoeg om te worden gebruikt als noodstroomvoorziening voor mobiele telefoons, tablets, laptops, iPhones, iPads, Samsung, HUAWEI enz. BRIGENIUS belooft 24/7 after-sales service en technische ondersteuning, 12 Maanden kwaliteitsgarantie. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt bij het gebruik van het product.