SNEL OPWARMEN IN DE MAGNETRON- Een warmtesjaal gebruiken is héél simpel en werkt hetzelfde als de bekende pittenzak: een binnenzak gevuld met lijnzaad, die na enkele minuten opwarmen in de magnetron een heerlijke warmte afgeeft.

LIJNZAAD: Lijnzaad is een klein zaadje, en dat zorgt voor een zeer zacht en comfortabel gevoel.

OPWARMEN EN ONTSPANNING – Warmte ontspant, verlicht pijn (denk aan nek-, buik- of spierpijn) en is natuurlijk heerlijk als je het gewoon koud hebt.

AFNEEMBARE HOES DIE IN DE WASMACHINE KAN- De hoes van de warmtesjaal is afneembaar en kan in de wasmachine. Zo blijft de warmtesjaal lekker fris en heeft u er langer plezier van.

8 VAKKEN GEVULD MET lijnzaad – De binnenzak van de warmtesjaal is verdeeld in acht vakken (elk vak is gevuld met lijnzaad). De vulling blijft zo goed verdeeld (zakt niet naar één kant) en kan zo optimaal warmte afgeven.

MATERIAAL – De hoes is 100% katoen en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

EXTRA LANG – De warmtesjaal is maar liefst 70 cm (!) lang en valt daarom heerlijk over uw schouders, buik of rug.

MADE IN HOLLAND – Alle warmtesjaals worden met liefde en aandacht gemaakt in Nederland. Handgemaakt!

GESCHENKVERPAKKING – Elke warmtesjaal wordt standaard geleverd in een mooie verpakking. Ideaal om cadeau te geven. Tevens is het doosje ook handig om de warmtesjaal in op te bergen op de momenten dat u de warmtesjaal niet gebruikt.

GEBRUIKSAANWIJZING – U ontvangt bij elke warmtesjaal een uitgebreide handleiding met daarin uitleg over de opwarmtijd én enkele tips. Ons advies is om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen en te bewaren.