Deze kleine aroma vernevelaar / aroma diffuser met led-verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen schouwspel met relaxeffect voor al uw zintuigen. De mist wordt namelijk beschenen door de zachte LED verlichting. Dit maakt deze aromaverdamper / diffuser niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de verstuiver heeft ook een aantal nuttige functies.

U hoeft slechts het reservoir met water te vullen en de lucht wordt bevochtigd. De ruimte kan ook met een heerlijke geur besprenkeld worden, indien gewenst.

Kenmerken:
✓Grote capaciteit van 95 ml water die ruimtes verfrist tot 25m2. Fluisterstille Ultrasone mode:bevochtigt de leefruimte, vermijdt droge lucht en voorkomt lucht bacteriën.

✓Schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. Het is makkelijk draagbaar en ideaal voor thuis, yoga, in de slaapkamer, spa, baby kamer etc. Ideaal als familiegeschenk voor mensen die van aroma olie therapie houden.

✓Helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. Dit apparaat kan ook worden gebruikt als een niet-aromatherapie luchtbevochtiger.