Productbeschrijving
Werken aan uw gezondheid was nog nooit zo eenvoudig. Kenrico pleisters werken terwijl u slaapt.

TRMX 4 ORIGINAL gebaseerd op de nieuwe Holomedic technologie is de krachtigste detox-pleister van de eeuw. Ze heeft 300% sterkere ontsteking-remmende anti-stress eigenschappen dan andere pleisters.
Ontgiften! Eenvoudig en effectief met Japanse ONTGIFTINGSPLEISTERS van Kenrico. Terwijl u slaapt worden gifstoffen en zware metalen aan uw lichaam onttrokken.
Bewezen klinische effecten

Kenrico detox-pads stimuleren ontgifting, doorbloeding en ontspanning. Ze produceren FIR (far-infrared-rays) en negatieve ionen. De meeste gebruikers van Kenrico pads, die lijden aan emotionele stress en depressie ervaren een substantiële toename van Alpha brein golven waardoor hun stress level en depressie afneemt. Ze ervaren vermindering van klachten zoals gerelateerde hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid etc.

Veel patiënten met cardiovasculaire gezondheid problemen die Kenrico voetpleisters gebruiken ervaren een vermindering in de ernst van hun klachten. Bij deze patiënten kan regelmatig gebruik helpen de bloeddruk permanent wat te verlagen.

Bij verhoogde cholesterol LDL en Triglycerides levels, bij schommelingen in de insulinebalans en bij lever klachten hebben de pleisters een positieve invloed laten zien op de gezondheid van de gebruikers.

Een grote en uitgebreide studie, uitgevoerd in 2017 laat zien dat de TRMX 4 original zelf drie keer effectiever was dan de TRMX-3 30th Anniversary in het verhogen van de Sorgi-Einstein of SE index. Deze staat voor productiviteit, intelligentie, en kwaliteit van leven.

De TRMX 4 ORIGINAL wordt aanbevolen bij: Vermoeidheid, hoofdpijn, versuftheid, slecht kunnen onthouden, leren, dubbel zien, hoge bloeddruk, artritis, reuma, huidproblemen, stress, opvliegers door de menopauze, gemoed schommelingen, ziekte van Crohn’s, Fibromyalgie, Parkinson en ernstige zware metaal vergiftiging.

TRMX 4 ORIGINAL wordt aanbevolen voor gebruikers en patiënten waarbij de klachten en de symptomen onmiddellijke actie vragen.

Adviezen zijn gebaseerde op gedocumenteerd en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek maar nemen op geen enkele wijze de noodzaak weg om uw arts te raadplegen bij gezondheidsklachten.

Waarschuwingen
Geen
Oppassen voor
Niets
Ongewenste reacties
Geen
Overdosis
Slechts bij gebruik van 24 pleisters per dag kan er vermoeidheid optreden.
Dosis en advies

Een optimale dosis Kenrico pleisters per dag is afhankelijk van de situatie en de klachten tussen de 2 en 8 pleisters per dag gedurende 4 tot 12 uur per pleister. In ernstige situatie, afhankelijk van de symptomen, kan de dosis verhoogd worden tot 12 pleisters per dag.