De elektrische pillendoos medicijn carrousel met tot alarmen per dag is ideaal voor mensen die vaker per dag medicijnen moeten innemen.

De pillendoos is beveiligd waardoor verkeerd gebruik van medicatie bij bijvoorbeeld dementerende patiënten moeilijker wordt. De medicijndoos geeft op een vooraf ingestelde tijd de juiste medicatie af.

Deze carrousel is een beveiligd automatisch medicijn-alarm, ontworpen voor het innemen van de juiste medicijnen op de juiste tijd.

Productspecificaties van de elektrische pillendoos medicijn carrousel:

– De Carrousel geeft al uw medicijnen uit, tot 6x per dag en waarschuwt u met een luid alarm en knipperend rood licht (maximaal 30 minuten), wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen.
– De Carrousel bevat 28 aparte vakjes (L 3,5 cm x B 2 cm x H 2,5 cm), die de zorgverlener of apotheker eenvoudig kan vullen met medicijnen (tabletten), zodat een juiste dosering wordt verkregen. De carrousel heeft een slot en er is 1 sleutel aanwezig.
– De Carrousel geeft de juiste medicijnen uit, in de juiste dosering en op de juiste tijd. Wanneer het alarm gaat, dan pakt u de carrousel met 1 hand. Door het eenvoudig omkeren van het apparaat, valt de juiste medicatie uit de opening in de hand van de patiënt.

Deze automatische pillendoos kan 6 alarmen per dag afgeven. Heeft u meer doseringen nodig (tot maximaal 28 doseringen per dag)? Dan is de automatisch pillendoos tot 28 x per dag (klik hier) de juiste keuze.