De CCW-PRO leg pouch is de eerste leg pouch van Meret welke samen met Colin samen is gemaakt. Colin is een Amsterdamse politie agent die zich inzet voor meer TGB training binnen de politie. In samenwerking met Meret is vervolgens de CCW-PRO ontstaan. Speciaal op maat gemaakt voor politie, Kmar en defensie. De kwaliteit van de CCW-PRO leg pouch is zoals verwacht ongekend hoog en gemaakt met duurzaamheid als eerste prioriteit.
Met dubbele extra grote ritsen is de CCW-PRO makkelijk te openen onder elke omstandigheid. Binnenin zijn er twee 7×7 inch vakken voorzien van elastische webbing die speciaal gemaakt zijn om onder andere een tourniquet, Chest seal, hemostatische verbandmiddel, gecomprimeerd gaas, stift, 10×10 gaas, traumazwachtel 4inch & 6inch in op te kunnen bergen.
verschillende types zijn uitvoerig getest in Nederland bij de politie met de de CCW-PRO als eindresultaat.
Aan alle gemakken is gedacht: zo is er aan de voorkant een speciaal handschoenenvakje dat makkelijk en snel bereikbaar is. Met twee been banden en quick release metalen clips dan de CCW-PRO stevig om het bovenbeen bevestigd worden en indien noodzakelijk ook snel los gemaakt worden. Dankzij de waterdichte stof is de CCW-PRO leg pouch ook zeer geschikt voor motor rijders. Het is daarmee de enige waterproef leg pouch op de Nederlandse markt van dergelijke kwaliteit.