INHALiC Mindfulness boost – Geurolie

Deze Aroma pen is een perfecte natuurlijke vervanging voor neusspray en inhalators. Een Geur en aromatherapie om mee te nemen. De geuren van de etherische oliën prikkelen uw neus en zorgen voor een spirituele verlichtings ervaring. Meer dan 5000 jaren geleden, werden natuurlijke geuren al gebruikt in het Oosten en Azië om ziekten te verlichten of om het welzijn te verhogen. Deze huis remedie uit Azië is nu gecombineerd in één inhalator stick met 100% organische etherische oliën.

INHALiC Focus & Bewust is:
DOORBREKING: De combinatie van natuurlijke aroma-oliën in INHALiC brengt Mindfulness en laat een lekker Rozemarijn aroma achter
VEELZIJDIG: De Citroengras, Rozemarijn en Mandarijn Etherische oliën zorgen voor Mindfulness en laten een lekkere geur achter
AROMATHERAPIE: Al eeuwenlang wordt de genezende energie van etherische oliën gebruikt als remedie in de Aziatische cultuur. Bevat Rozemarijn en citroengras.
SNEL EN PRAKTISCH: De praktische afmetingen van de inhalatie pen in combinatie met de aromatische oliën vormen een perfecte combinatie. INHALiC wordt geleverd in een verpakking van 2 stuks.
MADE IN GERMANY: INHALiC aromatherapie-inhalators worden in Duitsland getest en ontwikkeld door ons deskundige team. Het is biologisch, veganistisch en vrij van dierenmishandeling.

De geuren van de INHALiC-stick kunnen een effect hebben op de hersenprocessen en dus de natuurlijke functies van het lichaam. Behaal mindfulness met de aromatische geuren van de INHALiC stick.
Het maakt niet uit wanneer, waar en wanneer – Inhaleer uw nieuwe stemming!