HET speeltje van 2020! O My Sky, deze clitoris vibrator is een unieke stimulator die tevens ook dient als dildo vibrator. Deze vibrator voor vrouwen is een must have met zijn 2 in 1 functies. ZO is er voor iedere type vrouw een clitoris of vaginaal genot!

2 in 1, Klitpointer en Dildo vibrator

De O My Sky clitoris vibrator is perfect om jezelf te verwennen of om je te laten verwennen door je partner. Het uiteinde heeft een een smalle punt, waardoor je precies de juiste plekjes raakt. Het puntje zorgt voor een zeer intense stimulatie. Na een heerlijke stimulans van de Klitpointer draai je de O My Sky gemakkelijk om en breng je de zijdezachte dildo vibrator in, op elk gewenst moment. Doordat de dildo vibrator een vorm heeft van 45 graden, bereik je hiermee gemakkelijk de g-spot voor ultiem genot.

Voordelen :
☑O My Sky is gemakkelijk te bedienen, samen of los van elkaar
☑Het is waterdicht
☑Usb oplaadbaar
☑8 verschillende vibraties

Standen, samen en los van elkaar
De vibrator beschikt over 8 verschillende vibratie standen en deze zijn eenvoudig te besturen met behulp van de knopjes op het speeltje. De middelste knop is voor aan/uit, met de bovenste knop bedien je simpel de klitpointer die 3 verschillende snelheden bevat en met de onderste knop bedien je simpel de dildo vibrator die 5 verschillende vibraties bevat. De klitpointer en de dildo vibrator kan je tegelijk bedienen of los van elkaar. Op deze manier is er voor iedere behoefte altijd wat wils.

Gratis retourneren binnen 30 dagen, indien het product ongebruikt en in originele verpakking is.

Inhoud:
-1 O My Sky vibrator
-Usb kabel