Premium pil-organizer geavanceerd met handig drukknop-systeem.
Deze pillendoos van Nince bevat het nieuwste ontwerp met geavanceerd drukknop-systeem. Geen moeite meer om de kleine dekseltjes open te drukken, de kleine rubberen klepjes zijn vanaf nu in een handomdraai geopend. De klepjes zijn prachtig gekleurd en gemarkeerd met een dagaanduiding. Zo is alles in één oogopslag goed te zien en vindt je met gemak de pillen die je nodig hebt. De vakjes zijn ruim genoeg om 8 visoliën of 12 grote vitamines voor elke dosis te bewaren (grootte van elk compartiment: 3,3×2,19×2,08 cm)

Veilig & Compact
Geen zorgen over de veiligheid van uw medicijnen in de buurt van huisdieren of kinderen. Met de Nince pillendoos berg je je medicijnen altijd veilig op. De pillendoos is daarnaast handig mee te nemen op reis en neemt niet veel ruimte in beslag. Door de nieuwe manier van ‘screenprinting’ zal de aanduiding op de klepjes minder snel vervagen. De kans dat medicijnen van de verkeerde dag worden ingenomen is dan ook nihil.

De voordelen:
▶ Altijd georganiseerd op reis
▶ Lichtgewicht en duurzaam
▶ BPA vrij
▶ Geavanceerd drukknop-systeem
▶ Altijd je pillen bij de hand

BPA vrij materiaal
BPA-Vrij materiaal. De Nince pil-organizer is Bpa- vrij, waardoor vrij van de chemische stof Bisfenol A. Door het transparante plastic is makkelijk in te zien of de organizer gevuld dient te worden, zonder de klepjes te hoeven openen.

Specificaties:
✔ Merk: Nince
✔ Materialen: Plastic
✔ Kleur: Regenboog
✔ Gebruil: 7 Dagen 2x per dag
✔ Gewicht: 50 gram

Kwaliteits garantie:
We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!