Een vibrator wordt wel eens verward met een dildo. Een dildo heeft vrijwel altijd het uiterlijk van een penis, maar trilt niet. Daarnaast is een dildo gemaakt om in te brengen. Sommige soorten vibrators zijn niet bedoeld voor penetratie, maar zijn specifiek gericht op massage of clitoris stimulatie. Een vibrator heeft één of meer vibratiestanden die voor extra stimulatie van de erogene zones zorgen. Ze komen in veel verschillende vormen, maten en kleuren.
Er zijn heel veel verschillende soorten vibrators die ieder hun eigen functie hebben. Zo is de één geschikt om de clitoris mee te stimuleren, terwijl andere modellen geschikt zijn om in te brengen of meerdere functies hebben.

Haal de hengst in huis!
Deze zwarte vibrator zal je helemaal bevredigen met zijn ontwerp en dankzij de stevige gegroefde grip heb je altijd de controle. Met de uitgesproken aders en heerlijk agressieve uitstraling ben je verzekerd van een goede beurt. Eenmaal gepenetreerd zorgen de twee krachtige motoren voor intense stimulatie. Kies daarbij de vibratie die het beste bij u past uit 10 verschillende modi die tevens eenvoudig te bedienen is met behulp van de 4 knoppen. Je wilt deze dekhengst zeker niet missen in jouw collectie!
Totale lengte: 35,2 cm; Inbrengdiepte: 22 cm; diameter: 5 cm. Materiaal: PVC, ABS, ftalaat-vrij volgens EU-richtlijn 1907/2006 / EG. (Batterijen apart bestellen: 4 x Micro / AAA)