Heerlijke dieet shakes van Nupo met mango en vanillesmaak. Met deze dieet shakes neem je op een snelle en gemakkelijke manier afscheid van je overgewicht en bereik je je streefgewicht. De dieet shakes zijn eenvoudig te bereiden en kan je dus overal mee naartoe nemen. Ideaal voor onderweg, thuis of op kantoor! Deze verpakking bevat 12 dieet shakes á 32 gram per stuk. Met de dieet shakes van Nupo krijg je alle essentiële voedingswaarden binnen die jouw lichaam nodig heeft, tegen een gereduceerd aantal calorieën. Tevens zijn de shakes van Nupo ook nog eens glutenvrij. Met behulp van de Nupo dieet shakes kun jij op een snelle en prettige manier afscheid nemen van jouw overgewicht!

    • Omschrijving: maaltijdshake met mango en vanille(met suiker en zoetstof)
    • Inhoud enkele verpakking: 384 gram (12 porties á 32 gram)
    • Bewaarvoorschrift: Koel en droog bewaren
    • Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
    • Geschikt voor een glutenvrij dieet

Wat is het Nupo dieet?

Het Nupo dieet is ’s werelds best gedocumenteerde caloriearme dieet. Het doel van Nupo is om het meest efficiënte en verantwoorde dieet te creëren voor iedereen die hun gewichtsverlies wil beginnen met een kickstart. Met het Nupo Dieet helpen we jou op een eenvoudige en efficiënte manier af te vallen. Een volledige vervanger voor uw maaltijd, laag in calorieën en hoog in voedingswaarde. Perfect voor als je efficient gewicht wilt verliezen en de stap wil maken naar een gezondere levensstijl. Laat Nupo je helpen je doel te bereiken!

Gemakkelijk vol te houden

Het Nupo dieet is een eenvoudige oplossing voor iedereen die zich niet alleen op het diëten wil focussen maar ook op andere dingen buiten het dieet om. Gebruik het Nupo dieet om een kickstart te maken naar de ‘nieuwe jij’. Het wordt aanbevolen om het dieet maximaal 8 weken aaneensluitend te volgen. Na deze 8 weken, is het belangrijk dat er een pauze van 1 tot 2 weken wordt ingelast met een normaal eetpatroon (let wel op je calorie-inname) voordat je weer maximaal 8 weken kunt diëten met het Nupo dieet.