• BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOURDING

(resultaat: zeer goed 1,4). Nupure probaflor probioticum bevat drie stammen bifidobacteriën, zeven stammen lactobacillen (melkzuurbacteriën zoals lactobacillus acidophilus) en Streptococcus thermophilus. Deze bacteriën maken deel uit van de natuurlijke probiotica kolonisten in de menselijke darm (de zogenaamde darmflora). Met elf melkzuurculturen bevat probaflor een breed spectrum aan bacteriën.

• 20 MRD LEVENDE CULTUREN

per capsule: Goed gelast en voorzien van een droogmiddel (ronde kunststof tablet). De innovatieve verpakking zorgt voor een bijzonder lange overlevenstijd van de darmbacteriën. In vergelijking met soortgelijke producten maakt dit een zeer hoog aantal levende culturen in elke capsule mogelijk.

• PLUS BALLASTSTOF INULIN

als voedingsstof voor belangrijke darmbacteriën. Inuline is een vezel die niet door de mens wordt gemetaboliseerd. Inuline wordt op natuurlijke wijze verkregen uit witlof. Deze voedingsvezel wordt door de mens niet gemetaboliseerd. Als het onverteerd de darm bereikt, kan het daar als voedsel voor bacteriën dienen.

• MAAGZUURRESISTENTE CAPSULES

om de waardevolle ingrediënten te beschermen. Melkzuurbacteriën reageren zeer gevoelig op maagzuur. Bij nupure probaflor worden ze effectief beschermd door een speciale plantencapsule en worden pas in de darm vrijgezet.

• GEMAAKT IN DENEMARKEN.

Dankzij onze TRANSPARANTIE BELOFTE kunt u op elk moment de exacte aard van uw product controleren aan de hand van het batchnummer. We maken alle testresultaten bekend. nupure probaflor is glutenvrij, vegetarisch en zonder gelatine.

Beschrijving

Breed bacteriespectrum plus inuline

Nupure probaflor bevat 11 stammen bacteriële culturen die tot de natuurlijke kolonisten van de darm behoren, de zogenaamde darmflora.

Nupure probaflor bevat onder andere de darmbacteriën Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum en Lactobacillus salivarius.
Bovendien bevat elke capsule 30 mg inuline. Deze voedingsvezel wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit witlof.
Inuline wordt niet gemetaboliseerd door de mens. Als het onverteerd de darm bereikt, kan het als voedsel voor de daar existerende bacteriën dienen.

Kwaliteit uit overtuiging

Wij willen volledig achter al onze producten kunnen staan.
Daarom produceren wij in Denemarken nupure probaflor in overeenstemming met de
strenge Europese regelgeving en zien volledig af van onnodige additieven.
Probaflor is vrij van fructose, gluten en lactose.

Wij ontwerpen onze producten volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en gebruiken alleen ingrediënten die wij ook zelf zonder aarzeling innemen.