Het dragen van een waist trainer verhoogt tijdens de training het zweten (wat een reinigende werking heeft, gifstoffen en onzuiverheden verwijdert) en ondersteunt het thermogenese proces van het lichaam.

✅ Door het veilig comprimeren van de maag, kunnen waist trainers de eetlust effectief verminderen, omdat het lichaam zich aanpast aan het eten van kleinere porties tijdens de maaltijd.

✅ Verbeter uw lichaamshouding door middel van waist training, omdat het helpt om het lichaam rechtop te houden.

✅ Waist trainers ondersteunen mensen die lang staan of zitten en je terughouden voordat je slingert, wat helpt bij het overwinnen van spanning en rugpijn.

✅ Waist trainers kunnen onder alledaagse kleding gedragen worden als shapewear om het lichaam te versterken. Zelfs als je ze blootstelt, zorgen ze voor een modieuze aanvulling op je outfit, vooral in combinatie met je gebruikelijke actieve kleding.

Beschrijving:

✅ Hoe te dragen?, begin je met de waist trainer van bovenaf aan vast te haken en werk je je een weg naar beneden. Trek elke haak aan beide kanten en haak hem in de gesp als je naar beneden gaat om het proces te vergemakkelijken.

✅ Als u een waist trainer gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw lichaam zich aanpast aan de compressie van de heuptrainer en zich comfortabel voelt. Wij raden u aan om een heuptrainer te dragen voor kortere periodes van ongeveer 2 tot 4 uur per dag om aan het gevoel te wennen.

✅ U zult zich immers op uw gemak voelen als u geleidelijk meer uren aan uw heuptraining toevoegt.

✅ De waist trainer moet gedragen worden – u kunt dan beginnen met de volgende set sluitingen om de trainer aan te spannen.

✅ Tijdens het afslankproces begint u het verschil te zien en te voelen als de waist trainer comfortabeler en minder strak wordt. Vergeet niet dat de lichaamsvormen van alle mensen verschillend zijn en dat de resultaten niet altijd reproduceerbaar zijn.

Wij raden u aan om tijdens uw afslankprogramma twee waist trainers te gebruiken om elke trainer een rustpauze te geven. Dit zorgt voor een maximale effectiviteit bij het strak houden van de buik. Uw waist trainer moet met de hand worden gewassen in warm water met een niet-geparfumeerd wasmiddel en plat in de lucht worden gelaten om te drogen.

Voor de beste resultaten en een permanente vermindering van de taille en een nieuwe vorm, moet u de volgende 3 componenten harmonieus oefenen:

1. het dragen van een heuptrainer
2. gezond & goed geportioneerd dieet
3. regelmatig bewegen

MAAT: 76cm Long and 26cm wide