De inhoud van deze fles bevat 31% Magnesiumchloride en water, een spray uit deze fles bevat ongeveer 10mg pure magnesiumchloride. Magnesium olie vlekt niet op kleding. Voorkom aanraking met ogen en wonden op uw huid, dit geeft een onaangenaam gevoel.

Magnesium draagt bij aan een aantal zeer belangrijke lichaamsprocessen:

Ontspanning van uw spieren, zenuwstelsel en bloedvaten
Soepelere gewrichten
Meer energie
Uitgeruster wakker worden
Uw huid voelt zachter aan
Stimuleert vetverbranding
Voorkomt verkalking van bloedvaten
Sterkere botten en tanden
Biedt ondersteuning aan mineralen en vitamines
Stimuleert herstel na inspanning

Magnesium olie kan worden ingezet voor het ontspannen van de spieren aangezien dit direct in te zetten is door het gebruik van een spray mond op de fles. Deze verzadigde zoutoplossing in de meest geconcentreerde vorm kom tevens uit de Nederlandse bron te Veendam.

Magnesium olie wordt vrij direct opgenomen middels uw huid waardoor u in razend tempo uw tekort aan magnesium kunt aanvullen. Uw voeten, oksel en buik zijn hiervoor de beste plek. Laat de olie ongeveer 10 minuten intrekken en spoel daarna desgewenst af.

Bij een ernstig magnesium tekort is het mogelijk om de spray over uw gehele lichaam aan te brengen en tevens 10 minuten te laten inwerken.

Mocht u vervelende prikkeling ervaren, bijvoorbeeld door een gevoelige huid dan is het raadzaam om uw huid eerst vochtig te maken met water alvorens de spray op te spuiten. Naarmate u huid er aan went dat u vaker olie aanbrengt zal dit prikkelende gevoel afnemen.