Deze massagetafel is ontworpen voor eenvoud, comfort en kracht. Het frame, gemaakt van Duits beukenhout, is sterk, stabiel en zal niet piepen of kraken tijdens een massage. De poten kunnen gemakkelijk en veilig worden opgezet. De tafel heeft een schuimlaag van 4cm die gemaakt is van waterproof en olie resistent PVC vinyl leer.

Over RESTPRO

RESTPRO is een relatief nieuwe speler op het gebied van massagetafels. Het bedrijf bestaat sinds 2011 en heeft sindsdien voornamelijk klanten in Europa en Rusland opgedaan. Hoewel RESTPRO een vrij jong bedrijf is, gaat het bedrijf momenteel door een enorme groei. De producten worden nu in totaal in 36 landen over de hele wereld verkocht en werkt samen met meer dan 250 bedrijven, en ze hebben de ambitie om nog groter te worden! De massagetafels staan bekend om hun kwaliteit en we zijn trots om het RESTPRO assortiment nu naar Nederland en België te mogen brengen!

RESTPRO gelooft erin dat goede apparatuur de reputatie van jouw zaak representeert. Hierdoor hebben ze enorm veel aandacht voor het kiezen van de beste materialen om de kwaliteit van hun producten en merk te garanderen. Tijdens de productie van de RESTPRO producten worden alleen milieuvriendelijke materialen en bewezen technieken gebruikt. De massagetafels van RESTPRO worden met veel plezier en passie al jarenlang gebruikt door veel masseurs, tattoo artists en schoonheidsspecialisten.

Garantie

In plaats van 6 maanden komt deze massagetafel van RESTPRO met 2 jaar fabrieksgarantie, zelfs voor zakelijke klanten. Hiermee probeert RESTPRO de kwaliteit van haar producten te waarborgen. Sommige merken bieden een half jaar grantie, omdat ze weten dat een tafel die gemaakt is van de goedkoopste materialen vaak niet langer dan een jaar mee zal gaan.

Een massagetafel van goede kwaliteit maakt het comfortabeler om te werken en zal je op de lange termijn zelfs geld opleveren door de toename in omzet. Mensen zijn geneigd om eerder naar een bedrijf te komen met goede apparatuur die comfortabel is, er goed uit ziet en veilig is.

Specificaties

• Inclusief draagtas
• Lengte is 192cm, 220 cm met hoofdsteun
• Breedte is 70cm, 95 cm met armleuningen
• De hoogte is aanpasbaar tussen de 63 en 84cm
• Maximaal gewicht is 250kg
• Inclusief hoofdsteun en armleuningen
• Ingeklapt is de tafel 100 x 70 x 20 cm (l x b x h)
• Gewicht is 15kg