Een essentieel mineraal, selenium speelt een bijzonder belangrijke rol bij het handhaven van een gezond immuunsysteem. Met krachtige antioxiderende activiteit ondersteunt deze Selenium 200 mcg ook een uitstekend metabolisme en sterke, gezonde tanden. Onze gepatenteerde botanische mix van broccolizaad, gember en lange peper is inbegrepen om de antioxiderende voordelen van selenium synergetisch te optimaliseren. Selenium 200 mcg is een slimme keuze voor immuunwellness en een perfecte manier om uw gezondheidsbewuste levensstijl te behouden!

Glutenvrij,

Geen genetische manipulatie,

Vegetarisch,

Zonder soja,

Zonder kleurstoffen,

Zonder smaakstoffen,

Zonder zoetstoffen,

Zonder conserveringsmiddelen,

Zonder tarwe,

Zonder melk,

Lactosevrij
Grootte portie: 1 Tablet
Porties per verpakking: 250
HOEVEELHEID
PER PORTIE% DAGELIJKSE
HOEVEELHEID
(DV)
Selenium (zoals seleengist)200 mcg364%
Overige ingredi├źnten: Cellulose (plantaardig), Plantaardig magnesiumstereaat, Plantaardig stearinezuur, Croscarmellose, Silica
Uitleg: Volwassenen, 1 tablet per dag, bij voorkeur bij een maaltijd.
LET OP: Niet bedoeld voor gebruik door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Als u medicijnen gebruikt of een medische aanbieding hebt, moet u uw arts raadplegen voor gebruik. Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor gist. Bij ongewenste bijwerkingen het gebruik van dit product onmiddellijk stoppen en uw arts raadplegen. Indien het zegel onder de dop beschadigd is of ontbreekt, moet u het product niet gebruiken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.