Het Nederlands sprekend horloge van SenseWorks zorgt dat mensen met een visuele beperking, zonder dat zij afhankelijk zijn van een ander, bij de ‘tijd’ blijven.
U heeft bij het sprekend horloge van SenseWorks keuze voor tijd- en alarminstelling in 12 of 24 uursklok.
Instellingen als tijd, uur, alarm- en sluimerfunctie worden in zijn geheel uitgesproken, bijv.: de tijd is tien over elf in de ochtend.
Het horloge is eenvoudig in te stellen en te bedienen met de toetsen bovenop het horloge.

Het Nederlands sprekend horloge van SenseWorks heeft een diameter van 40 mm, is vervaardigd van kunststof en verkrijgbaar in zwart en zilver.
Inclusief CR-2016 knoopcel batterij.

Als u op de grote knop op het horloge drukt, zal een duidelijke Nederlandse stem u vertellen hoe laat het is. Het horloge vertelt u dan op duidelijke wijze welk uur, welke minuut en welk dagdeel het op dat moment is. Het horloge zegt bijvoorbeeld: “De tijd is zes uur in de avond”.

Het Nederlands sprekende horloge beschikt tevens over een alarmfunctie. Deze alarmfunctie is gemakkelijk in te stellen. U hoeft enkel drie maal op de “modus” knop te drukken en het horloge op de tijd in te stellen waarop u een melding wilt horen. De melding van het alarm is niet gesproken. U krijgt een melding door middel van een pieptoon. Op deze manier is het alarm duidelijk te onderscheiden van de spraak van het horloge.

Om de batterij te besparen schakelt het horloge het display automatisch uit wanneer u deze 30 seconde niet gebruikt. Om het horloge opnieuw te activeren hoeft u enkel op de spraaktoets te drukken. Het display zal vervolgens direct oplichten.

koop het Nederlands sprekende horloge, gemakkelijk en snel.