Sensuva’s spannende nieuwe en geheel natuurlijke versterkende gel. “G How I Adore You” helpt vrouwen naar het vinden en meer te genieten van g-spot orgasme!

Masseer het direct op de g-spot om de bloedstroming en de gevoeligheid te verhogen. Met meer stimulatie, kan het g-spot gebied sterker en toegankelijker worden tijdens het handmatig spelen of penetratie. Vrouwen krijgen meer plezier en het kan eventueel leiden tot een g-spot orgasme!

“G, How I Adore you” wordt gemaakt met gezonde ingrediënten en natuurlijk opwindende supplementen zoals: L-Arginine, Maca Guarana, en menthol. Het is ook hydraterend en PH evenwichtig om het vrouwelijk lichaam te verzorgen.

– Meer g-spot stimulatie helpt vrouwen een sterkere orgasme te hebben en is multi-orgastisch.
– Heeft meer L-Arginine dan andere producten welke de bloedvaten verwijden en een sterke verhoging van de bloedtoevoer naar het gebied heeft.
– Bevat menthol wat helpt om de zenuwuiteinden te ontwaken en het bloed naar de oppervlakte te brengen.
– Helpt vrouwen meer te genieten van penetratie; veilig en om andere gebiedten van het lichaam te proberen voor de lol!
– Gemaakt van natuurlijke en gezonde ingrediënten. Inclusief Maca en Guarana welke helpen om de bloedstroom naar het gebied te verhogen en om de gevoeligheid te verhogen. .
– Pomp 1-2 keer de crème direct op de G-spot en masseer in het gebied. Vrij van olie, vrij van glycerine en latex vriendelijk.

50 ml