Beschrijving:

Stevia zoetjes met steviolglycosidein zoetjes dispenser met volgendeeigenschappen: zijn 35 keer zoeter dan suiker bevatten 85% minder calorieën dan suiker bevatten geen voor mensen toxische (giftige) stoffen zijn geschikt en veilig voor gebruik door patiënten met diabetes, phenylketonurie (PKU) en candida.

De zoetjeszijn vrij van suiker, gist, tarwegluten, soja, melk, ei, kleurstoffen, aromas en kunstmatige zoetstoffen. Deze zoetjes bevatten een zoetstofop basis vansteviolglycoside voor het gebruik in warme en koude dranken. Deze zoetjes zijn van natuurlijke oorsprong en volgens Europese richtlijnen toegelaten als levensmiddel en van top kwaliteit.

Ingrediënten:

Steviolglycoside 95% (stevioside/ rebA), isomalt, sodiumbicarbonaat, tartaric acid, magnesiumzout. Zoetjes zonder aspartaam.

De ingrediënten staan hier nader beschreven.
Voedingswaarde per doses/ tablet:

  • Calorieën 5,22 kJ/ 1,24 kcal
  • Eiwit 0 gram
  • Koolhydraten 0,024 gram
  • Vet 0 gram

Samenstelling: 25 % steviolglycosiden, 75% overige ingrediënten

Gebruiksaanwijzing:

één Steviazoetje met steviolglycoside staat gelijk aan één theelepel suiker. Ideaal voor het zoeten van allerlei warme dranken als thee en koffie en koude dranken (vruchtensappen enzovoort). LET OP: DROOG bewaren, want Stevia producten zijn (sterk) hygroscopisch oftewel wateraantrekkend.Opslagvlakbij een plekwaar gekookt wordt kan al voor samenklontering zorgen.

Verpakking:

Deze handige dispenser bevat 300 stevia zoetjes met steviolglycoside. Koel en droog bewaren. Houdbaarheid: zie etiket.