Tot slot, gezond en duurzaam gewichtsverlies.

Eenvoudig, snel en duurzaam – dat is gewichtsvermindering met het innovatieve Swiss-QUBE 3-fasenprogramma.

Na het normaliseren van je gewicht en je metabolisme in fase 1, gaan fase 2 en 3 over het veranderen van je gewoontes. Eindelijk een nieuwe makkelijke manier van leven.

Waarom is het 3-fasen programma met Swiss-QUBE zo effectief? Omdat u een duurzame en gezonde gewichtsvermindering bereikt. Omdat u de lichaamseigen zuur-base-regulatie ondersteunt, omdat u het lichaamseigen ontgiftingssysteem (detox) kunt verbeteren en ook kunt ontgiften. Onze gebruikers melden een diepere slaap en betere prestaties. Duurzaamheid in 3 fasen zonder jojo-effect. Het bijzondere effect ontstaat door het caloriearme en volledig voedzame dieet met de Swiss-QUBE.

Het Swiss-QUBE 3-fasen programma is ontwikkeld door holistische en nutritionele artsen op basis van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Een bijzonder punt van zorg is het duurzame effect van het programma, dat wordt gewaarborgd door het veranderen van gewoontes.

Alle wetenschappelijke en onderzoekspublicaties bevestigen herhaaldelijk dat het belangrijkste is om de gezondheid te versterken door het herstel van een evenwicht tussen calorie-inname en lichaamsbeweging. Het verhogen van deze verklaring zou betekenen dat er minder calorieën worden opgenomen terwijl er meer en regelmatig wordt getraind.

Het gebruiksgemak van het Swiss-QUBE 3-fasen programma productconcept is indrukwekkend omdat je na aankoop niet meer hoeft te wegen of te koken, gewoon goed gekauwd hoeft te eten en dan gewoon duurzaam afvalt.

Swiss-QUBE Altijd aanwezig, genoeg van alles en niets te veel van wat dan ook.

De Swiss-QUBE familie is een familiebedrijf.

Zwitserse QUBE – Yagi

…de smaak van duizend-en-één-nacht brengt de gebruiker in een oosterse ervaringswereld. De toevoeging van kardemom, kruidnagel en gember zorgt voor een bijzondere smaaksensatie. Liefhebbers noemen het de zelfgemaakte peperkoek, een interessante combinatie tussen kruiden en voedingsstoffen.

Het Swiss-QUBE 3-fase programma

Gewicht verliezen met Swiss-QUBE is vrij eenvoudig. Het houden van het gewenste gewicht is het echte

Uitdaging. Met het uitgekiende 3-fasen programma in combinatie met onze natuurlijke

Swiss-QUBE je verliest gewicht op een gezonde en duurzame manier. Het lichaam, want het verbrandt vet.

door caloriereductie, volledig voorzien van voedingsstoffen uit natuurlijke en plantaardige bronnen.

JoJo effecten kunnen alleen optreden als de gebruiker de suggesties van de 3-fase volgt

programma voortijdig wordt beëindigd. In dit geval bieden gecertificeerde medewerkers motiverende en adviserende hulp.

Swiss-QUBE – Geschiedenis en onderzoek

Pia Maria (Master in Gezondheidswetenschappen) en Frank (Dr.med. Holistic and Nutritional Physician) van Swisselan Devices AG waren op zoek naar de sleutel tot meer vitaliteit en gezondheid na een lange tijd van samenwerking met chronisch zieken.

Wetenschappelijke onderzoeksresultaten van over de hele wereld en onze eigen ervaring in de holistische geneeskunde gaven het antwoord.

Het terugbrengen van de levensstijl naar een evenwicht tussen calorie-inname en lichaamsbeweging, d.w.z. het verminderen van de calorieën met behoud van een volledige toevoer van voedingsstoffen en het langzaam verhogen van de lichaamsbeweging. Dit resulteerde in het productconcept Swiss-QUBE 3-fasenprogramma.

Het helpt gebruikers om te komen tot een gezond gewichtsmanagement, meer beweging en minder vleesconsumptie, omdat dit de natuurlijke hulpbronnen op onze planeet overspant.

Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen en vanuit alle opgedane kennis een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen en aan de gezondheid van het milieu.

INGREDIENTS Gefermenteerde tarwekiemvlokken, karnemelkpoeder, magere melkpoeder, gedroogde paddenstoel, wortelpoeder, maanzaadpoeder ontolied, lijnzaadmeel ontolied, rijststroop, gerstmoutstroop, zonnebloemmeel, erwteneiwit, biergist, zonnebloemoliel, lijnzaadolie, acerolapoeder, peterselie, druivenpitmeel, zeezout, kruiden- en specerijenmengsel, chocolade 6,6% (met 62% cacaogehalte) Gemaakt van 100% agrarische grondstoffen zonder synthetische toevoegingen. Geen smaakversterkers, geen conserveringsmiddelen. ALLERGISCHE INFORMATIE Bevat gluten en lactose