Tegen uitdroging, voor draagcomfort

U maakt met de Sensation All in One lenzenvloeistof zachte lenzen niet alleen schoon, er zit ook het natuurlijke middel Hyaluronaat in. Dat gaat uitdroging van de contactlenzen tegen en zorgt voor extra hoog draagcomfort. De Sensation Lenzenvloeistof komt in flesjes van 100 ml, 250 ml en 360 ml. De flesjes van 100 ml mogen zelfs mee in het vliegtuig en zijn dus ook erg handig voor op reis.

Dubbele antibacteriële werking

De Sensation All in One Lenzenvloeistof heeft een dubbele antibacteriële werking, omdat er naast de gewone antibacteriële werking ook een proteïneverwijdering in zit. Eiwit dat uit de traanbuis afkomstig is en zich op de lens vestigt, kan een wazig, vettig laagje vormen. Daardoor ziet u minder. Om dat laagje te voorkomen en te verwijderen zit de proteïneverwijdering standaard in de Sensation Lenzenvloeistof.

Vraag advies van uw opticien

Wij adviseren u om een opticien of optometrist te raadplegen voordat u met een andere lenzenvloeistof zachte lenzen schoonmaakt. Bij de ene persoon werkt een lenzenvloeistof namelijk heel goed, bij de ander kan dezelfde vloeistof of het verkeerd gebruik van de vloeistof irritaties in het oog of allergieën veroorzaken. Uw opticien kan u helpen deze gevolgen te voorkomen.