Anti-Kater kauwgom.Teveel drinken is nooit goed, maar het weekend is om te ontspannen en daar hoort zo nu en dan ook een drankje bij. Soms is het iets meer en eindig je de volgende dag met een flinke kater in bed. Tip? : WUG Anti-kater kauwgom.

Samengesteld uit extract van Guarana, Vitamine B6, Vitamine B12, Vitamine C, Lycopeen Extract en Ananas Extract. Heeft een aangename citroen-ananas smaak.

WUG After Drink is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is makkelijk mee te nemen vanwege het gewicht van slechts 2 gram.

Voordelen
De consumptie van WUG After Drink metaboliseert de toxines die worden gegenereerd door het gebruik van alcohol, waardoor de symptomen van een kater worden verlicht. Vermindert ook hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid.

Ingrediënten
Ananas-extract · Lycopeenextract · Guarana-extract · Vitamine C6 · vitamine B6 · Vitamine B12

Actieve bestanddelen

Ananas extract
Ananas-extract vergemakkelijkt de eliminatie van toxines door urine vanwege de diuretische eigenschappen.

Extract van Guarana
Guarana is een natuurlijk stimulerend middel en een uitstekende remedie tegen fysieke en mentale vermoeidheid. Het verlengt de alertheid en vergroot het vermogen bij fysieke inspanning. De eigenschappen van guarana-zaden activeren het zenuwstelsel en zorgen er voor dat het lichaam meer adrenaline afscheidt.

Vitamine B6
Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen, verbetert sportprestaties en energievoorziening.

Lycopeen extract
Lycopeen is een voedingsstof met antioxiderende eigenschappen, werkt als een celbeschermer en voorkomt het afbreken van cellen door UV-stralen.

Vitamine C
Vitamine C bevordert de ijzerabsorptie, de groei en het herstel van normaal bindweefsel. Verhoogt de productie van collageen en bevordert vetmetabolisatie en wondgenezing.

Vitamine B12
Vitamine B12 is essentieel voor de werking van de hersenen, het zenuwstelsel en voor de vorming van bloed en verschillende eiwitten. Het draagt ??ook bij tot de afbraak van alcohol via urine.

Dosering
Het wordt aanbevolen om 1 kauwgom te kauwen vóór het nuttigen van alcoholische dranken. Bij lichaamsgewicht van meer dan 80kg is het aanbevolen om 2 kauwgoms te kauwen voor het juiste effect.

Waarom WUG After Drink

Discreet en makkelijk mee te nemen
Laag in calorieën
Gezoet met stevia
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Glutenvrij en lactosevrij

De effecten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van het lichaamsgewicht, leeftijd en de gezondheidstoestand.