Echt voedsel verpakt in een heerlijke reep!De Delicious Food Bar is een totaal nieuw soort eiwitreep. Met een gewicht van maar liefst 70 gram per reep en door het gebruik van echte, natuurlijke ingrediënten komt de Food Bar dichter in de buurt van een echte maaltijd dan iedere andere reep. Iedereen weet dat de juiste voeding de basis is voor resultaat en Delicious Food Bar helpt je daarbij.

Het is afgelopen met de taaie repen zoals je ze kent van vroeger. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten is het eindresultaat een smeuïge reep met toch een lekkere bite door de kokos, hazelnoot of pistache. Om het af te maken is hij omhuld met een heerlijk chocoladeomhulsel.

Deze samenstelling biedt je circa 21 gram eiwit (uit 3 bronnen), 26,5 gram koolhydraten en zo’n 14 gram vet per reep, voor een totaal van ~320 kilocalorieën. Dit maakt de Delicious Food Bar niet alleen een makkelijke snack, maar een volwaardig tussendoortje om de momenten tussen je maaltijden te overbruggen. Ook perfect geschikt als je er een dagje op uit gaat en je lichaam toch wil voorzien van de juiste voedingsstoffen.