Let op! De compartimenten meten ongeveer 2,5×3,5cm. Ze hebben dus een beperkte capaciteit – ideaal voor het houden van medicijnen niet geschikt voor het houden van veel supplementen.

Vergeet nooit meer uw medicijnen of (voedings)supplementen met deze handige pillendoos met een capaciteit van een volle week verspreid over liefst 4 dagdelen.

Deze pillendoos is met veel oog voor gebruiksgemak ontworpen. Zo bevat de container 7 individuele pillendozen met ieder 4 dagdelen. Hierdoor passen er niet alleen een grotere hoeveelheid pillen in en hoeft u slechts eenmaal per week te vullen. Doordat de compartimenten individueel zijn voorzien van verschillende dagen kunt u voor iedere dag van de week een apart compartiment meenemen. De compartimenten zijn zeer eenvoudig te vervoeren in tas, broekzak of vestzak. Ideaal dus voor onderweg of op reis! Ook zijn de vakjes eenvoudig vanaf de zijkant te openen waardoor u geen druk hoeft te zetten of met uw vingernagels hoeft te peuteren om ze open te krijgen.

Specificaties:
9.5 * 5.8 * 12cm (lxbxh)
Aantal compartimenten: 7
Aantal vakjes per compartiment: 4