Klein maar fijn, dat is Leda

Verwen jezelf met Leda. De perfect gevormde curve kent de weg naar jouw hoogtepunt. Ze glijdt moeiteloos naar jouw favoriete plekjes. Leda laat je tintelen van genot. Onder de dekens of in de badkamer.

Anaal dildo genot

Leda is ook ideaal om je P-Spot te masseren. Door zijn gladde oppervlak is Leda eenvoudig in te brengen met glijmiddel. En door de zuignap is deze veilig anaal te gebruiken. Door zijn grote van 17cm is dit ook een zeer mooi model om te starten met anaal gebruik.

De perfecte zuignap.

Laat je niet misleiden door de vlakke onderkant van de Leda, want dit is namelijk een uiterst sterke zuignap. Zo kun je de Leda bijv. gebruiken in de douche, tegen de deur en op elk andere gladde ondergrond. De zuignap van de Leda geeft de dildo tevens de mogelijkheid om hem te plaatsen in een harnas.

Handmade in Holland

Alle dildo’s van Ylva & Dite worden in Nederland met de hand gemaakt. Van het ontwerp tot het daadwerkelijk eindresultaat. Hierdoor kunnen wij ook de hoogste kwaliteit garanderen welke ook 100% veilig zijn. Tevens heb je bij ons de keus uit alle kleuren van de regenboog dus bij ons vindt je altijd een dildo die bij je past.

Premium siliconen voor de beste kwaliteit

Alle dildo’s van Ylva & Dite worden gemaakt van premium siliconen. De kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Door het gebruik van premium siliconen hebben de dildo’s van Ylva & Dite altijd je juiste hardheid. De dildo’s zijn niet te hard en niet te zacht. De dildo’s zijn precies goed. Hierdoor kun jij er als beginner snel aan wennen.

Pluspunten

  • + Handmade in Holland
  • + 100% premium siliconen
  • + Goede zuignap
  • + Harnas Ready
  • + Buttsafe
  • Unleash your inner beast met de dildo’s van Ylva & Dite