Eenvoud in de puurste vorm

Ontdek met Swan niet eerder gevoelde sensaties. Met haar 20cm buigzame nek komt ze op alle spannende plekjes. De heerlijke curve vindt en stimuleert jouw G-spot keer op keer. Swan laat je samentrekken van genot.

Anaal dildo genot

Swan is ook ideaal om je P-Spot te masseren. Door zijn gladde oppervlak is Swan eenvoudig in te brengen met glijmiddel. En door de zuignap is deze veilig anaal te gebruiken.

De perfecte zuignap.

Laat je niet misleiden door de vlakke onderkant van de Swan, want dit is namelijk een uiterst sterke zuignap. Zo kun je de Swan bijv. gebruiken in de douche, tegen de deur en op elk andere gladde ondergrond. De zuignap van de Swan geeft de dildo tevens de mogelijkheid om hem te plaatsen in een harnas.

Handmade in Holland

Alle dildo’s van Ylva & Dite worden in Nederland met de hand gemaakt. Van het ontwerp tot het daadwerkelijk eindresultaat. Hierdoor kunnen wij ook de hoogste kwaliteit garanderen welke ook 100% veilig zijn. Tevens heb je bij ons de keus uit alle kleuren van de regenboog dus bij ons vindt je altijd een dildo die bij je past.

Premium siliconen voor de beste kwaliteit

Alle dildo’s van Ylva & Dite worden gemaakt van premium siliconen. De kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Door het gebruik van premium siliconen hebben de dildo’s van Ylva & Dite altijd je juiste hardheid. De dildo’s zijn niet te hard en niet te zacht. De dildo’s zijn precies goed. Hierdoor kun jij er als beginner snel aan wennen.

Pluspunten

  • + Handmade in Holland
  • + 100% premium siliconen
  • + Goede zuignap
  • + Harnas Ready
  • + Buttsafe
  • Unleash your inner beast met de dildo’s van Ylva & Dite