Zantac Redugas 20T NL zorgt voor een snelle verlichting van een opgeblazen gevoel en herstelt de natuurlijke darmflora.
Heb je last van een opgeblazen gevoel, voornamelijk als gevolg van ingesloten darmgassen. . Zantac® Redugas™ zorgt voor snelle verlichting van een opgeblazen gevoel en herstelt de natuurlijke darmflora. Een opgeblazen gevoel leidt tot hinderlijke symptomen zoals een beklemmend gevoel, gasontwikkeling en buikkrampen. Dit leidt tot ongemakken in het dagelijks leven. Zantac Redugas is ontwikkeld om een oplossing te bieden tegen dit soort ongemakken, dankzij Lycosyl™, een effectieve combinatie van simethicone en inuline.
De voordelen
• Verlicht snel spanning en ongemak
• Herstelt de natuurlijke darmflora
• Vermindert nieuwe gasvorming

Gebruik
Kauwtabletten voor orale inname. Dit product is aanbevolen voor volwassenen van 18 jaar of ouder. Neem 1 tablet na de maaltijd of voor het slapen gaan, wanneer symptomen zich voordoen. Kauw de tabletten goed fijn voordat u ze doorslikt. Neem niet meer dan 4 tabletten per dag in. Als u een dosis vergeet, is het niet nodig de volgende dosis te verdubbelen, maar ga na de volgende maaltijd gewoon verder met de behandeling. Dit product mag niet langer dan 4 weken achter elkaar gebruikt worden. Als de symptomen na 4 weken gebruik aanhouden of verergeren, neem dan contact op met uw huisarts of apotheek.
De dagelijkse dosis niet overschrijden. Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Gebruik Zantac Redugas kauwtabletten dan niet.

Ingrediënten

Zantac® Redugas is een medisch hulpmiddel.

Lees voor gebruik.totaaloverzicht van alle Zantac producten.