SofLens Daily Disposable

SofLens Daily Disposable daglenzen zijn contactlenzen met een uniek ontwerp, ontwikkeld en gefabriceerd door Bausch + Lomb. Het unieke en dunne ontwerp van de contactlens zorgt voor een hele dag aangenaam draagcomfort en het eenvoudig hanteren bij het inzetten en uitnemen. SofLens Daily Disposable zijn de eerste daglenzen voorzien van High Definition Optics. Deze techniek zorgt voor sterkte vermindering van schitteringen, halo’s en wazig zicht in alle omstandigheden door de invloed van lichtbronnen. Voornamelijk in de avond biedt deze techniek een enorme meerwaarde, bijvoorbeeld tijdens het auto rijden. Je geniet op deze momenten van scherp, helder zicht, ook met minder licht.

Naast High Definition Optics is de contactlens verreikt met ComfortMoist Technologie, door de combinatie van het unieke en dunne lensontwerp met innovatieve bevochtigende vloeistof in de blisterverpakking. De bevochtigende werking van de lenzenvloeistof werkt als een omhulsel van vocht dat bij het dragen van de contactlenzen langzaam vrijkomt. Dit versterkt het ultieme comfortabele gevoel van de lenzen, de hele dag lang.

Met SofLens Daily Disposable contactlenzen profiteer je van het gemak van daglenzen. Aan het einde van de dag gooi je de lenzen weg en de dag erop pak je weer een frisse set contactlenzen. Daglenzen zijn de meest hygiënische vorm van contactlenzen dragen.

SofLens Daily Disposable zijn verkrijgbaar in een 30 en 90 pack