ACUVUE OASYS

De ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR PLUS contactlenzen van Johnson & Johnson zijn kwalitatieve weeklenzen die behoren tot de meeste recente generatie silicone hydrogel weeklenzen van ACUVUE.

ACUVUE OASYS weeklenzen zijn ontwikkeld om voor een langere tijd uitzonderlijk comfort te bieden in combinatie met stabiel, scherp en helder zicht, zelfs onder veeleisende omstandigheden tijdens een actieve levensstijl of sport. Het maakt niet uit hoe je je ogen of hoofd beweegt, de contactlenzen blijven op de juiste plaats zitten en zorgen voor scherp en helder zicht. ACUVUE OASYS weeklenzen bewegen minder in het oog door de toepassing van de bewezen Accelerated Stabilisation Design (ASD) techniek. Door het stabiele zicht ervaar je veel meer bewegingsvrijheid en ontstaat het gevoel dat je helemaal geen contactlenzen draagt.

Door het ultra-glad en zijdezacht oppervlak van de ACUVUE OASYS weeklenzen glijden oogleden moeiteloos over de contactlenzen, waardoor mede hierdoor het gevoel van vermoeide en geïrriteerde ogen wordt voorkomen en het zelfs voelt alsof je helemaal geen lenzen draagt. De HYDRACLEAR PLUS technologie met ingebouwd bevochtigingsmiddel Polyvinylpyrrolidone (PVP) zorgt er tevens voor dat de contactlenzen ideaal zijn om droge ogen te voorkomen in een verwarmde geconditioneerde ruimtes.

De weeklenzen kunnen dagelijks overdag worden gedragen voor een periode van maximaal twee weken, of maximaal zes dagen en nachten.

De ACUVUE OASYS weeklenzen zijn verkrijgbaar in een 6, 12 of 24 verpakking.