Continuity silicone hydrogel maandlenzen zijn verpakt per 6 stuks contactlenzen en verkrijgbaar in de sterktes: -1.00 t/m 6.00

Heeft u wel eens last van droge ogen? Silicone hydrogel contactlenzen zijn beter in staat om het traanvocht in de contactlenzen vast te houden dan “gewone” contactlenzen.

Continuity silicone hydrogel contactlenzen zijn dun, zacht, flexibel en extra zuurstofdoorlatend. Door de hoge zuurstofdoorlatendheid kunnen ze de hele dag tot ’s avonds laat gedragen worden. Ze blijven extra comfortabel, ook na lange dagen dragen.

Deze zachte maandlenzen zijn zelfs voorzien van een UV bescherming. Contactlenzen met UV absorberende filters zitten direct op het hoornvlies van het oog en geven extra bescherming tegen de zon.

Continuity silicone hydrogel contactlenzen zijn gemaakt van 57% Unifilcon A en 43% H₂O. Ze bevatten meer zuurstof dan “gewone” zachte contactlenzen, wat extra gezond is voor de ogen. De contactlenzen voldoen aan alle wettelijke eisen en hebben een CE-markering.

Maandlenzen zijn erg populair en de meest verkochte lenzen. Logisch, want u heeft maar twaalf paar nodig per jaar en daardoor zijn maandlenzen een duurzame en voordelige keuze.

Gebruik:
Continuity maandlenzen zijn makkelijk in te brengen. Leg de Continuity contactlens deze in uw handpalm. Giet nu enkele druppels lenzenvloeistof op de contactlens en plaats deze in uw oog. Voor het reinigen haal je de contactlens uit het oog en leg deze op uw handpalm. Giet nu enkele druppels en wrijf met uw wijsvinger de contactlens voorzichtig schoon. Spoel de contactlens af met de lenzenvloeistof en plaats deze in een platte lenshouder. Vul de lenshouder met lenzenvloeistof.