MAGNESIUM CURA VITALIS 750 MG – 90 vcaps

Magnesium Bisglycinaat
Magnesium Citraat
Magnesium Glycerofosfaat

Magnesium van Cura Vitalis is een voedingssupplement en bevat maar liefst drie soorten magnesium die allemaal een hoge biologische beschikbaarheid hebben. Dat geeft aan hoeveel magnesium na toediening uiteindelijk de bloedbaan bereikt, de werking en de snelheid hiervan. Deze magnesium is goed oplosbaar, dat betekent dat het supplement goed in het bloed wordt opgenomen en dat er weinig wordt afgebroken en het lichaam verlaat.

WAARVOOR GEBRUIK JE MAGNESIUM ?

Magnesium is een van de belangrijkste mineralen in het lichaam. Het is een essentieel mineraal dat door het lichaam wordt vereist voor meer dan 300 enzymreacties en in hoge concentraties wordt gebruikt in botten, spieren en de hersenen.

BESCHIKBAARHEID EN OPLOSBAARHEID VAN MAGNESIUM

Magnesium is een mineraal die altijd verbonden is aan een andere stof zoals malaat, gluconaat, citraat, chloride, e.a. De stof waaraan het magnesium verbonden is, is van groot belang voor de biologische beschikbaarheid en oplosbaarheid in het lichaam. Hoe beter de magnesium opgenomen kan worden door het lichaam, hoe beter het zijn werk kan doen. Een goede verbinding zorgt ervoor dat minder magnesium het lichaam verlaat met de ontlasting. De magnesium van Cura Vitalis heeft uitsluitend de goede verbindingen met bisglycinaat, citraat en glycerofosfaat.

HET ELEMENTAIRE GEHALTE VAN MAGNESIUM

De hoeveelheid magnesium die op het etiket aangegeven wordt, is het gewicht van de totale verbinding (magnesium + bijvoorbeeld citraat). Het elementaire gehalte van deze drie verschillende soorten magnesium ligt gemiddeld op 12,8%. Het elementair magnesiumgehalte van Cura Vitalis Magnesium forte 750 komt dan neer op zo’n 98 mg, dat is dan ook bijna het maximum van wat er in één capsule past

Vanwege de Europese claimwetgeving moeten we zeer voorzichtig zijn met wat we claimen op het etiket of op internet. Het is dan ook niet meer mogelijk om de eigenschappen en de werking van de aangeboden middelen uitvoeriger te beschrijven.

Persoonlijk advies en meer informatie kunt u krijgen door ons te bellen:
T 085-2735130 of te mailen : l.koopmans@curavitalis.nl