VOOR EEN NATUURLIJKE ONDERSTEUNING VAN RELAXATIE

Constante stress of constante fysieke spanning zijn belastend voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ons lichaam reageert op deze situaties door verschillende stresshormonen af te geven. Constante stress doet ons lichaam niet goed. Migraine, hoofdpijn, nekpijn, slaapstoornissen, verlies van eetlust, vermoeidheid, lusteloosheid, gebrek aan concentratie en slechte spijsvertering kunnen het gevolg zijn teveel stress.
Goodmoodzyme draagt bij tot meer ontspanning.
-Examens
-Jetlag
-Werkdruk
-Stress

NATUURLIJKE HULP BIJ DE SPIJSVERTERING

We moeten ervoor zorgen dat er voldoende enzymen in ons lichaam aanwezig zijn voor een optimale spijsvertering, voldoende energie en een goede gezondheid.
Dit omdat de hoogste nood van ons lichaam gericht is op het verwerken en opnemen van voldoende essentiële voedingsstoffen, opdat alle lichaamssystemen actief kunnen zijn. Dit vereist echter een intact spijsverteringsstelsel. De sleutel tot een goede spijsvertering zijn enzymen.

WAAROM EEN MULTI-ENZYME VOEDINGSSUPPLEMENT?
Enzymen zijn eiwitmoleculen die aanwezig zijn in alle levende cellen. In wezen zijn het de katalysatoren die alle biochemische reacties besturen zonder zichzelf te veranderen. Er zijn ongeveer 2.700 verschillende enzymen in het menselijk lichaam. De natuur heeft de mens niet het vermogen gegeven om alle enzymen te produceren die nodig zijn voor de spijsvertering. In de loop van je leven daalt ook de eigen enzymproductie van het lichaam sterk. Het is des te belangrijker om onze dagelijkse behoefte aan enzymen te vervangen door vers voedsel of hoogwaardige enzymbevattende supplementen.
Omdat ons lichaam niet alle enzymen kan produceren die nodig zijn voor de spijsvertering, is een gezond, evenwichtig, enzymrijk dieet belangrijk.
“ We zijn wat we verteren”
Ondanks het verlangen naar gezond voedsel, kunnen we dit verlangen vaak niet altijd vervullen vanwege tijdsgebrek en de moed die ontbreekt.
Hier leveren enzymatische supplementen een waardevolle bijdrage. Het doel van suppletie met spijsverteringenzymen en systemische enzymen is het creëren en behouden van een gezond lichaam, met name de ondersteuning van het maag- darmkanaal. Deze is essentieel is voor herstel en behoud van je gezondheid.

WAT DOEN ENZYMEN?
Het zijn de bouwstenen van het leven. Enzymen staan aan het begin en het einde van ons bestaan. Ze regelen elke seconde van ons leven alle processen van verandering en vernieuwing, die een voortzetting van het leven vereisen. Het belang van enzymen wordt gebruikt om miljoenen mensen om de gezondheid te ondersteunen.

KWALITEIT
Al onze natuurlijke en veganistische enzympreparaten bevatten geen smaakstoffen. Daarom kunnen onze voedingssupplementen worden gemengd met heerlijke gezonde maaltijden, snacks of drankjes zonder afbreuk te doen aan hun smakelijkheid. Het dagelijks innemen is een aanbevolen en gemakkelijke manier om uw spijsvertering te bevorderen en daarmee uw algehele gezondheid te ondersteunen.

NATUURLIJK GEZOND
Onze capsules zijn gemaakt van hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), een methylcellulose gesubstitueerd met propyleenoxide. Ze zijn puur plantaardig en bevatten geen dierlijke ingrediënten zoals gelatine enz. 100% veganistische en 100% natuurlijke ingrediënten.

O’LIFE NATURAL
Als O’life Natural zijn we toegewijd aan uw gezondheid. We ontwikkelen onze producten samen met een team van artsen en enzymtherapie-experts en werken samen met geselecteerde partners om de beste producten te kunnen aanbieden. Wij als O’life Natural staan achter al onze producten, die alleen met de zuiverste ingrediënten worden gemaakt. We willen dat u, onze klant, een goede en optimale spijsvertering ervaart, zodat u ten volle van het leven kunt genieten. Onze hoogwaardige enzympreparaten hebben een natuurlijke interactie met uw lichaam.