Green Sugar kristal is een suikervervanger op basis van stevia en erythritol. Deze stevia suiker is een suikervervanger die net zo zoet is als suiker. Door de unieke samenstelling proeft u bovendien geen stevia smaak.

Suikervrij eten wordt een stuk gemakkelijker met Green Sugar. Zelfs in een suikervrij dieet kunt u prima gebruik maken van Green Sugar. Ook in een koolhydraatarm dieet kunt u deze stevia suiker gebruiken. Green Sugar bevat namelijk geen koolhydraten.

Bovendien is de Green Sugar kristal een 100% natuurlijk product. Bent u op zoek naar natuurlijke voeding dan is Green Sugar een uitermate geschikt product om ook mee te bakken en koken.

De belangrijkste kenmerken van Green Sugar kristal zijn als volgt:

 • De stevia suiker bevat geen koolhydraten en ook geen calorieën.
 • De smaak en textuur van suiker.
 • Net zo zoet als suiker, waardoor het product geen stevia nasmaak heeft.
 • Geschikt om mee te bakken en koken en hittebestendig tot 200
 • Een 100% natuurlijk product en 100% GMO vrij.
 • Een glycemische index van 0, waardoor het ook geschikt is voor diabetici.

U kunt de Green Sugar kristal gebruiken om mee te bakken en koken maar u kunt het uiteraard ook gebruiken in de thee of koffie. Of bijvoorbeeld voor over de pannenkoeken of een overheerlijke wafel.
Zoet als suiker met 0 calorieën
Zoet als suiker en dat met 0 calorieën en ook nog eens een glycemische index van 0. Op deze manier wordt uw lichaam beschermt tegen de negatieve gevolgen van een teveel aan suiker. Om de smaak te optimaliseren en zo dicht mogelijk in de buurt te brengen van de smaak van suiker is er meer dan 2 jaar aan Green Sugar gewerkt. Verschillende laboratoria in Duitsland hebben hierbij ondersteuning gegeven.

En wie weet er nu meer over smaak van koffie dan een Barista? Daarom is er samengewerkt met meer dan 30 Barista`s. Net zo lang totdat ook zij tevreden waren met de smaak van de stevia suiker. Het resultaat mag er dan ook zijn. Zoet als suiker, maar dan zonder calorieën en koolhydraten.
De natuurlijke suikervervanger Green Sugar kristal is stabiel bij bakken en koken.
Green Sugar kan zowel gebruikt worden bij lage en hoge temperaturen. Het is dan ook stabiel bij koken en bakken (180 – 200 ºC) en ook kunt u producten bereid met Green Sugar invriezen. De oorspronkelijk smaak van uw gerechten zult u behouden met het gebruik van Green Sugar kristal.

Tegelijkertijd reduceert u wel de calorieën en ondervindt u niet de schadelijke effecten op uw gezondheid door een teveel aan suiker.

Minder suiker eten? Vervang dan simpelweg suiker door Green Sugar. Niet alleen in de koffie of in de thee, maar in al uw recepten waar u normaal suiker gebruikt.
Green Sugar stevia suiker geschikt voor iedereen
De stevia suiker is ook nog eens geschikt voor iedereen. Of u nu een koolhydraatarm dieet aan het volgen bent of gewoon bewust op uw voeding let. De natuurlijke zoetstof Green Sugar is gewoonweg geschikt voor iedereen! Dat houdt in; ook voor kinderen en zwangere vrouwen. Zelfs diabetici kunnen deze natuurlijke suikervervanger met de smaak en textuur van suiker veilig gebruiken.
Green Sugar kristal en uw gezondheid

 1. Handhaaft de balans van de bloedsuikerspiegel.
 2. Het stimuleert de afscheiding van insuline
 3. Het ondersteunt het maag- darmmechanisme
 4. Stimulering van de hersenactiviteit.
 5. De hunkeringen naar zoetigheid zal afnemen
 6. Het veroorzaakt geen schade aan het gebit. In tegendeel, het helpt bacteriën in de mond te bestrijden.
 7. Geen kankerverwekkend risico zoals dat bij sommige synthetische zoetstoffen wel bestaat
 8. Alleen ingrediënten van betrouwbare leveranciers. Dus geen goedkope ingrediënten van dubieuze afkomst.

Over Natural Sweet
Natural Sweet is een Nederlands bedrijf gevestigd in Limburg, gespecialiseerd in producten te vervanging van suiker. En dan alleen natuurlijke producten. Bij ons is geen plek voor kunstmatige of synthetische producten. Wij hebben onze leveranciers met zorg uitgekozen. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop.