Libido Forca is een erectie stimulerende capsule die een positieve invloed heeft op erectieproblemen bij mannen. Libido Forca is gemaakt van sterke hoogwaardige ingrediënten.

Wat is Libido Forca?
Libido Forca is een krachtig supplement op basis van natuurlijke ingrediënten, deze dragen bij aan de seksuele prestaties van de man. De unieke formule is hoog geconcentreerd om mannen te helpen om de erectie te ondersteunen. Libido Forca stimuleert na gebruik een harde erectie. De ingrediënten hebben op positieve invloed om een erectie langer aan te houden. Deze kan wel tot 48 uur gestimuleerd worden, dit wil zeggen wanneer u binnen een tijdsbestek van 48 uur seks heeft de erectie bij seksuele stimulatie extra geprikkeld wordt. Een bijkomend effect is een gunstige invloed op herstel na het klaarkomen.

Libido Forca erectie stimulerend middel
Intensief onderzoek van jaren heeft geleid tot meer inzicht in het krijgen van een erectie bij mannen. Deze informatie is gebruikt om in de natuur op zoek te gaan naar ingrediënten die zo dicht bij de lichaamseigen stoffen liggen dat het mannelijk lichaam hier direct op kan reageren. Een belangrijk gegeven hierbij is het in balans brengen van uw eigen hormoon huishouding waardoor uw seksuele energie weer de vitaliteit uit uw jeugd hervindt. De fabrikant van Libido Forca heeft hier rekening mee gehouden met de juiste concentratiewaarde en het fermentatieproces van de natuurlijke ingrediënten. Libido Forca is hierdoor één van het meest effectieve natuurlijke middel. Libido Forca ondersteunt het libido tot meer dan 48 uur na de inname. Naast dat Libido Forca lustopwekkend is, draagt het ook bij op de potentie en kan Libido Forca gezien worden als een uitstekend middel.

Gebruik Libido Forca
Neem 30 minuten voor het gewenste effect 1 capsule met een glas water op een niet te volle maag. Het wordt geadviseerd om niet meer dan 2 capsules per week te nemen. Bij regelmatig gebruik kan het lichaam gewend raken aan de stoffen waardoor het effect kan minderen. Dit geldt voor alle voedingssupplementen.

Waarschuwing bij gebruik
Niet gebruiken onder de 18 jaar
Niet gebruiken bij hart- en vaatziekten of hoge bloeddruk
Aanbevolen dosering niet overschrijden
Houd Libido Forca uit het zicht en bereik van kinderen
Koel en droog bewaren
Bewaar in oorspronkelijke verpakking en lees de bijsluiter.