Loveglide is een hypermodern en superieur glijmiddel op siliconen basis, dat zeer langdurig glad blijft en geen irritatie van huid en/of slijmvliezen veroorzaakt. Het is bij uitstek geschikt voor vaginale en anale penetratie, maar kan ook prima gebruikt worden bij masturbatie of een langdurige massage.

Loveglide is een “next generation” siliconen glijmiddel: zonder bindmiddel.
Glijmiddel op basis van siliconen is al tientallen jaren op de markt. Het is ontstaan door het mixen van een tweetal siliconen, doorgaans Dimethicone en Dimethiconol. Om deze stoffen goed te kunnen mengen was het gebruik van een bindmiddel noodzakelijk. Meestal wordt hiervoor Cyclomethicone of Cyclopentasiloxane gebruikt, maar deze bindmiddelen veroorzaken bij sommige gebruikers irritaties en ze kunnen ook de siliconen in sexspeeltjes aantasten. Zodoende ontstond er dus de wens om een kwalitatief hoogwaardig glijmiddel op siliconenbasis te ontwikkelen, zonder het gebruik van bindmiddelen.
Met Loveglide is dit voortreffelijk gelukt !!
Na jarenlang intensief laboratorium onderzoek is het uiteindelijk gelukt om de siliconen Dimethicone en Dimethiconol te mengen tot een hoogwaardig glijmiddel , zonder het gebruik van een bindmiddel.Dit betekent dat Loveglide ook probleemloos gebruikt kan worden als de gebruiker erg gevoelig is voor het bindmiddel dat voorkomt in andere glijmiddelen op basis van siliconen.

Specifieke kenmerken van Loveglide:

CE gemarkeerd
TüV gecertificeerd
dermatologisch gecertificeerd
kwaliteitsprodukt, Made in Germany
op siliconenbasis
zeer goede en langdurige glijwerking
hypoallergeen
bevat geen bindmiddel
uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
geschikt voor de zeer gevoelige huid
biedt hulp bij vaginale droogheid
laat de huid ademen
veilig te gebruiken met latex condooms
nooit vet of plakkerig
bevat geen zaaddodende ingrediënten
bevat geen parfum, olie, vet of water
bevat geen smaakstof of conserveermiddel