Snurkt jouw partner je ook elke nacht wakker of wordt je zelfs zelf wakker van je eigen gesnurk? Wil jij weer kunnen genieten van je nachtrust zonder dat je telkens wakker wordt van het gesnurk? Dan wordt het tijd om er iets aan te doen.

Met de gloednieuwe Snore Cicle spier stimulator kan jij je slaap meten en wordt jij verlost van het constante snurken s’nachts!

Kenmerken van Snore Cicle

✅ Opent luchtwegen door spiersimulatie:
Dit apparaat is ontworpen om uw snurken te herkennen en fysiek in te grijpen met microgeluiden en microtrillingen op 54 niveaus, wanneer de interventie succesvol is, zal het zachte weefsel aan de achterkant van de keel samentrekken en strakker worden om de luchtwegen te openen , zodat je soepel ademt en dus het snurken stopt of vermindert.

✅Geluidherkenningstechnologie:
Met de geavanceerde botgeleiding en geluidsherkenningstechnologieën kan het anti-snurk slaapmasker nauwkeurig snurkgeluid identificeren en vervolgens zachte, kleine trillingen leveren om te stoppen met snurken met niet-waargenomen fysieke interventie.

✅ Bluetooth-koppeling:
Het anti-snurk apparaat kan met uw mobiele telefoon worden verbonden via Bluetooth-technologie, zodat u het apparaat kunt bedienen en werkmodi op uw telefoon kunt instellen of aanpassen met een speciale app.

✅ Anti-snurk apparaat:
Met 36 niveaus van fysieke interventie (automatisch of gecontroleerd), ongeacht u een lichte snurker of een ernstige lawaaimaker bent, vindt u dit nuttig. U kunt de intensiteit en gevoeligheid van de fysieke interventie door de mobiele app aanpassen of de snurk-stop vertragingsfunctie activeren.

✅ Gemakkelijk te dragen:
Het apparaat is klein en slank zodat het uw slaap niet stoort tijdens de nacht.

LET OP!
De geluidherkenningstechnologie heeft 2/3 dagen nodig om jouw volledige slaappatroon en geluiden te herkennen. Ook zal u de eerste nachten nog wellicht gewaakt worden door de vibraties die het apparaat uitzend wanneer u snurkt, dit is vrij normaal omdat uw lichaam moet wennen aan de trillingen. Na de optimalisatie zal het product volledig werkend en accuraat zijn.

Wat zit er in jouw Snore Cicle pakket?
1 x Spierstimulator
1 x Laadkabel
5x herbruikbare plak pad
1x Handleiding

100% tevredenheidsgarantie
Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er een defect of begrijp je iets niet? Neem contact met ons op via bol.com en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Bestel vandaag nog jouw Snore Cicle Spier Stimulator en geniet morgen al van de fijne nachtrust!