Heeft u last van uw knieën, benen, heupen of rug tijdens het liggen en slapen? Slapeloze nachten door rug-, heup- of kniepijn? Of wilt u eenvoudig uw slaaphouding verbeteren?

Met ons ergonomische kniekussen helpen wij u graag deze vervelende klachten op te lossen of te voorkomen.

Bent u op zoek naar comfortabele en ergonomische ondersteuning?

Kijk dan naar dit traagschuim kniekussen.

Uw voordelen
✔ Verlicht knie-, heup- en rugpijn
✔ Slaap in een natuurlijkere positie
✔ Krijg een betere nachtrust
✔ Bevorder de bloedsomloop en vitaliteit
✔ Comfortabele en ergonomische ondersteuning van knieën, benen en heupen

Dit kniekussen voorkomt dat de knieën continu tegen elkaar aandrukken. Hierdoor komt er minder druk op de knieën en benen. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het liggen en slapen. Daarnaast vermindert het gebruik van dit ergonomisch beenkussen knieklachten, heupklachten en rugklachten. Door gebruik van dit orthopedische kussen voor tussen de benen, verbetert het kniekussen de slaappositie waardoor u comfortabel en ontspannen kunt slapen en liggen.

Het traagschuim beenkussen zorgt er namelijk voor dat uw benen parallel (evenwijdig) aan elkaar liggen. Hierdoor komt de wervelkolom, uw rug in een neutrale en ergonomisch betere positie terecht. Dit kniekussen verhelpt rug-, heup- en kniepijn tijdens het slapen

Wist u dat heel veel mensen die ’s nachts last hebben van kniepijn of heupklachten het effect van een kniekussen onbewust al toepassen? Zo liggen ze vaak met één been onder en één been boven de deken, waardoor de dekens of het dekbed werkt als geïmproviseerd kniekussen. Er zijn ook veel mensen die een klein eenvoudig kussentje in bed gebruiken voor tussen of onder de benen maar dit is natuurlijk lang niet zo comfortabel als dit ergonomisch gevormde kniekussen dat hier speciaal voor is gemaakt.

Waarom kiezen voor dit kniekussen?

Hoogwaardig traagschuim
Dit beenkussen is gemaakt van slijtvaste traagschuim van topkwaliteit voor langdurig comfort. Dit kniekussen vormt zich exact naar de vorm van uw lichaam omdat het gemaakt is van 100% hoogwaardig traagschuim waardoor dit kniekussen zeer comfortabel is.

Ergonomisch ontwerp
Door de ergonomische vorm in combinatie met hoogwaardig traagschuim, past dit kniekussen uitstekend tussen uw benen en knieën. Doordat het kniekussen ergonomisch is gevormd komen uw benen zowel in zijligging als in rugligging goed parallel te liggen waardoor u beter en comfortabel ligt. Dit kniekussen is ergonomisch gevormd en houdt uw benen, heupen en ruggengraat in een perfecte houding tijdens het slapen. Hierdoor wordt bovendien uw bloedsomloop bevorderd.

Ademende en vochtregulerende hoes
De ventilerende hoes zorgt ervoor dat de lucht blijft circuleren waardoor er geen zweet of vocht in het kniekussen blijft zitten. Zo blijft het kussen altijd op de juiste temperatuur en comfortabel. Tip: lucht het kniekussen als u het kussen niet gebruikt.

Wasbare hoes
Er zit een afritsbare hoes om het kniekussen. Hierdoor wordt het kussen niet warm tijdens het slapen en is de hoes eenvoudig te wassen in de wasmachine. Deze hoes is gemaakt van zacht velours materiaal voor extra comfort. U kunt de hoes op een laag toerental in de wasmachine wassen op 30 graden. Daarna drogen op een droogrek, een droger wordt afgeraden.

Praktisch
Dit kussen is niet alleen een kniekussen voor in bed maar ook praktisch op de bank of een stoel. Denk ook aan gebruik als reiskussen onderweg of op de camping voor de ondersteuning van armen en benen terwijl u zit of ligt. Gebruik dit hoogwaardige kwaliteit kniekussen om uw leven gezonder en comfortabeler te maken!

Tip:
Kijk ook naar ons aanbod van het kniekussen met band, ons traagschuim hoofdkussen, andere ergonomische zit- en rugkussens en diverse hulpmiddelen.

Over Fysio Hulpmiddelen

Wij nemen kwaliteit serieus en doen er alles aan om u als klant meer comfort en ondersteuning te bieden met onze ergonomische kussens en hulpmiddelen. Heeft u vragen of tips? Of heeft u behoefte aan persoonlijk en deskundig advies? Neem gerust contact met ons op!

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 17 uur op telefoonnummer +31 – (0)85 – 0735 758.

Gemaakt met deskundigen: onze producten zijn in samenwerking met verschillende leveranciers, fysiotherapeuten en ergotherapeuten ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij u functionele en gelijktijdig toch betaalbare oplossingen aanbieden.