Gebrek aan uithoudingsvermogen in bed? Vermoeidheid? Erectieproblemen door het ontbreken van lust en passie? Dan zijn de stimulanten van Virisan Forte iets voor jou! In Belgïe en Nederland kampen veel mannen met een erectiestoornis of een andere bedkwaal. Mannen van verschillende leeftijden ondervinden deze problemen, en wij hebben hier iets op gevonden en zijn er om u te helpen!

KRACHTIGE BLOEDTOEVOER
Door de zorgvuldig bij elkaar gezochte natuurlijke ingredïenten die gezamelijk onze unieke formule vormen is Virisan Forte het perfecte supplement voor het verhogen van uw libido, oplossen van uw erectieproblemen, en het genieten van seks. De pillen bevorderen de bloedtoevoer tot de penis wat bijdraagt aan een intense erectie.

MEER LUST
Niet alleen de prestaties in en rondom het bed worden aangepakt door onze formule, maar ook de lust naar uw partner en de drang tot actie zal toenemen en aanhouden. Dit kan leiden tot het verbeteren van de relatie met uw partner.

LANGER VOLHOUDEN
De actieve natuurlijke ingredïenten aanwezig in onze erectiepillen zorgt niet alleen voor een hogere bloedstoevoer naar uw penis, maar zorgt ook voor een verhoogde potentie oftewel een verbeterd uithoudingsvemogen en geeft u meer energie voor de dag.

EFFECTIEF EN LANGDURIG
Door de inhoud van onze unieke formule bent u niet meer te stoppen. De effecten kunnen namelijk wel tot twee dagen na het innemen, en vanaf de eerste keer innemen, merkbaar zijn.

INNAME
Om vollop te kunnen genieten, adviseren wij om voordat de seksuele handelingen beginnen, twee capsules met een glas water in te nemen. In contrast met andere stimulanten werkt onze libido verhoger al na het innemen van een enkele capsule en zonder het aanhouden van een langdurige kuur